Hart voor horeca

Dam 2

Zaandam, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Zeer goed lopend restaurant/lunchroom in het centrum van Zaandam.

Omschrijving


Klik hier voor een impressie-video van het pand!

HET RESTAURANT / DE LUNCHROOM
Het bedrijf is zeer verzorgd, alles is ruim opgezet en kwalitatief in uitermate goede staat. Het bedrijf is optimaal ingericht met gebruik van warme materialen en degelijke inventaris van uitstekende kwaliteit. Zo goed als alle interieur is van het merk Riviera Maison. Op de begane grond zijn er ca. 80 zitplaatsen mogelijk en op de 1e verdieping (welke thans niet in gebruik is door onderbezetting) zijn er ca. 110 zitplaatsen mogelijk. 

Op de tweede verdieping is een vide aanwezig met in huidige opstelling ca. 65 zitplaatsen. Deze ruimte is ca. 111m2 groot en heeft een aparte bar en is bereikbaar via een trap en de lift.

Vooral de exploitatie van de bovenverdieping leent zich uitermate goed voor aparte feesten en partijen gezien de afzonderlijke keuken en bar. Wegens personeelsgebrek is dit nog niet volledig in gebruik.
Het bedrijf beschikt over 2 keukens die volledig operationeel zijn en feitelijk gescheiden van elkaar kunnen functioneren. Derhalve is de bovenverdieping los te exploiteren van de begane grond. 

De onderneming is naast de sluis gelegen welke medio 2020 volledig gerenoveerd wordt opgeleverd. Er is een terras mogelijk aan de zijkant van het pand. Er is tevens een lift in het restaurant aanwezig waardoor het geheel ook rolstoelviendelijk is. Ook is er een souterrain in 2 delen opgesplitst, het achterste deel fungeert als opslag en voorbereidingskeuken en is alleen bereikbaar via de keuken. Het voorste gedeelte van de souterrain is momenteel in gebruik als garderobe en ruime toiletten met voorportaal voor gasten.

LOCATIE / LIGGING
Het pand is gelegen midden in het centrum van Zaandam op loopafstand van NS-station, waarbij u vanuit Amsterdam CS binnen een kwartier in het centrum van Zaandam zit. Diverse uitvalswegen zijn op korte afstand, kortom het centrum van Zaandam is goed bereikbaar of u nu met de auto of het openbaar vervoer reist. De A7, A8 of A10 zijn zeer dichtbij. In de zomer zijn er zelfs veerdiensten die u over het water vanaf meerdere opstapplaatsen vanuit Amsterdam CS naar Zaandam brengen.  Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig o.a. onder het Zaantheater of bij een Qpark parkeergarage.

OPENINGSTIJDEN
Momenteel is het restaurant gesloten. Voor de sluiting hanteerde de exploitant de volgende openingstijden:
7 dagen per week geopend, op maandag tot en met donderdag van 12:00 tot 00:00 uur en op vrijdag tot en met zondag van 11.00 tot 00.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de gemeente Zaanstad valt.

SAMENVATTING 
• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 375.000,- gedeeltelijk financiering mogelijk
• Huurprijs  OG: ca € 75.000,- per jaar
• Bedrijfsoppervlak:  ca. 854m2,
• Overnamedatum:  in overleg
• 3d tour is op aanvraag beschikbaar
 

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Grandcafé,  Lunchroom
Vraagprijs onderneming € 375.000,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 75.000,- p/jr
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 854 m2
Adres Dam 2
Postcode 1506 BD
Plaats Zaandam
Objectcode 1157
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Vergunningen Exploitatie vergunning, Volledige Drank en Horeca vergunning
Personeelsverplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Staat van inventaris Uitstekend
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.