Hart voor horeca

Verkocht

Dam 2

Zaandam, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Zeer goed lopend restaurant/lunchroom in het centrum van Zaandam met separate feest- en partijenzaal!

Verkocht

Omschrijving


Klik hier voor een impressie-video van het pand!

VERKOCHT bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Zeer goedlopend restaurant/lunchroom in het centrum van Zaandam. De onderneming beschikt over een aparte zaal die onafhankelijk kan worden geëxploiteerd voor feesten en partijen, met tevens een aparte keuken, bar en uitgifte.

De onderneming 
Het bedrijf is zeer verzorgd, alles is ruim opgezet en kwalitatief in uitermate goede staat. Het bedrijf is optimaal ingericht met gebruik van warme materialen en degelijke inventaris van uitstekende kwaliteit. Zo goed als alle interieur is van het merk Riviera Maison. Op de begane grond zijn er ca. 80 zitplaatsen mogelijk en op de 1e verdieping (welke thans niet in gebruik is door onderbezetting) zijn er ca. 110 zitplaatsen mogelijk. 

Op de tweede verdieping is een vide aanwezig met in huidige opstelling ca. 65 zitplaatsen. Deze ruimte is ca. 111m2 groot en heeft een aparte bar en is bereikbaar via een trap en de lift.

Vooral de exploitatie van de bovenverdieping leent zich uitermate goed voor aparte feesten en partijen gezien de afzonderlijke keuken en bar. Wegens personeelsgebrek is dit nog niet volledig in gebruik. Het bedrijf beschikt over 2 keukens die volledig operationeel zijn en feitelijk gescheiden van elkaar kunnen functioneren. Derhalve is de bovenverdieping los te exploiteren van de begane grond. 

De onderneming is naast de sluis gelegen welke in 2020 volledig gerenoveerd is. Er is een terras mogelijk aan de zijkant van het pand. Er is tevens een lift in het restaurant aanwezig waardoor het geheel ook rolstoelviendelijk is. Ook is er een souterrain in 2 delen opgesplitst, het achterste deel fungeert als opslag en voorbereidingskeuken en is alleen bereikbaar via de keuken. Het voorste gedeelte van de souterrain is momenteel in gebruik als garderobe en ruime toiletten met voorportaal voor gasten.

De onderneming maakt deel uit van een succesvolle formule met een populair concept met meerdere vestigingen in Noord-Holland, dat  eenvoudig landelijk verder uit te breiden is. Twee van de vestigingen worden te koop aangeboden bij Van Alkemare: Wervershoof en Zaandam. De eigenaar heeft de voorkeur om dit in één geheel te verkopen, maar staat ook open voor afzonderlijke verkoop van beide locaties.

Locatie/Ligging 
Het pand is gelegen midden in het centrum van Zaandam op loopafstand van NS-station, waarbij u vanuit Amsterdam CS binnen een kwartier in het centrum van Zaandam zit. Diverse uitvalswegen zijn op korte afstand, kortom het centrum van Zaandam is goed bereikbaar of u nu met de auto of het openbaar vervoer reist. De A7, A8 of A10 zijn zeer dichtbij. In de zomer zijn er zelfs veerdiensten die u over het water vanaf meerdere opstapplaatsen vanuit Amsterdam CS naar Zaandam brengen.  Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig o.a. onder het Zaantheater of bij een Qpark parkeergarage.

Openingstijden 
Momenteel is het restaurant gesloten. Voor de sluiting hanteerde de exploitant de volgende openingstijden: 7 dagen per week geopend, op maandag tot en met donderdag van 12:00 tot 00:00 uur en op vrijdag tot en met zondag van 11.00 tot 00.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de gemeente Zaanstad valt.

Samenvatting 

- Servicekosten op aanvraag
- Bedrijfsoppervlak: ca. 854 m2
- Overnamedatum: in overleg
- 3d tour is op aanvraag beschikbaar

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Vestiging Droge Wijmersweg 5 - Wervershoof
Bekijk onze website voor meer informatie over de vestiging in Wervershoof: https://vanalkemare.nl/aanbod/1156/droge-wijmersweg-5.html of bekijk de impressievideo op YouTube: youtube.com/watch?v=aGrengUG-00

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Grandcafé,  Lunchroom
Status Verkocht
Adres Dam 2
Postcode 1506 BD
Plaats Zaandam
Objectcode 1157
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Vergunningen Exploitatie vergunning, Volledige Drank en Horeca vergunning
Personeelsverplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Staat van inventaris Uitstekend
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.