Hart voor horeca

Dam 2

Zaandam, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Zeer goed lopend restaurant/lunchroom in het centrum van Zaandam.

Omschrijving


HET RESTAURANT / DE LUNCHROOM
Het bedrijf is zeer verzorgd, alles is ruim opgezet en kwalitatief in uitermate goede staat. Het bedrijf is optimaal ingericht met gebruik van warme materialen en degelijke inventaris van uitstekende kwaliteit. Zo goed als alle interieur is van het merk Riviera Maison. Op de begane grond zijn er ca. 80 zitplaatsen mogelijk en op de 1e verdieping (welke thans niet in gebruik is door onderbezetting) zijn er ca. 110 zitplaatsen mogelijk.

Het bedrijf beschikt over 2 keukens die volledig operationeel zijn en feitelijk gescheiden van elkaar kunnen functioneren. Derhalve is de bovenverdieping los te exploiteren van de begane grond. Vooral de exploitatie van de bovenverdieping leent zich uitermate goed voor aparte feesten en partijen gezien de afzonderlijke keuken en bar. Wegens personeelsgebrek is dit nog niet volledig in gebruik.
 
De onderneming is naast de sluis gelegen welke medio 2020 volledig gerenoveerd wordt opgeleverd. Er is een terras mogelijk aan de zijkant van het pand. Er is een lift in het restaurant aanwezig waardoor het geheel ook rolstoelviendelijk is. Tevens is er een souterrain in 2 delen opgesplitst, het achterste deel fungeert als opslag en voorbereidingskeuken en is alleen bereikbaar via de keuken. Het voorste gedeelte van de souterrain is momenteel in gebruik als garderobe en ruime toiletten met voorportaal voor gasten.

Het betreft een zeer succesvolle onderneming met een populair concept. Deze formule is eenvoudig landelijk verder uit te rollen. Ook zeer interessant voor  bestaande formule`s. De huidige eigenaar is druk bezig met een nieuwe uitdaging en wil het concept / formule gedeeltelijk of in zijn geheel verkopen. Van de vier ondernemingen die huidige eigenaar in bezit heeft, heeft hij er in totaal drie in de verkoop via onze makelaardij op verschillende locaties. Naast deze onderneming in Zaandam staan ook de ondernemingen in Wervershoof en Hoorn te koop. De huidige eigenaar geeft aan dat zijn voorkeur ligt bij verkoop in zijn geheel maar hij staat ook open voor de verkoop van één onderneming afzonderlijk. 

LOCATIE / LIGGING
Het pand is gelegen midden in het centrum van Zaandam op loopafstand van NS-station, waarbij u vanuit Amsterdam CS binnen een kwartier in het centrum van Zaandam zit. Diverse uitvalswegen zijn op korte afstand, kortom het centrum van Zaandam is goed bereikbaar of u nu met de auto of het openbaar vervoer reist. De A7, A8 of A10 zijn zeer dichtbij. In de zomer zijn er zelfs veerdiensten die u over het water vanaf meerdere opstapplaatsen vanuit Amsterdam CS naar Zaandam brengen.  Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig o.a. onder het Zaantheater of bij een Qpark parkeergarage.

BESTEMMING
Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
Het restaurant is 7 dagen per week geopend, op maandag tot en met donderdag van 12:00 tot 00:00 uur en op vrijdag tot en met zondag van 11.00 tot 00.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de gemeente Zaanstad valt.

SAMENVATTING 
• Vraagprijs goodwill/inventaris: Op aanvraag
• Huurprijs OG: Op aanvraag
• Bedrijfsoppervlak: ca. 925 m2,
• Overname: in overleg

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Lunchroom
Vraagprijs onderneming Op aanvraag
Huurprijs pand op aanvraag
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 925 m2
Adres Dam 2
Postcode 1506 BD
Plaats Zaandam
Objectcode 1157
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Personeelsverplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken


Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten 

Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt

Zoekprofielen aanmaken

Uw dossiers beheren

Direct aanmaken