Hart voor horeca

Droge Wijmersweg 5

Wervershoof, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Restaurant met separate feest- en partijen zaal op toplocatie in Wervershoof

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Zeer ruim restaurant behorende bij succesvolle onderneming op een prachtige locatie in Wervershoof. De onderneming beschikt over een aparte zaal die onafhankelijk kan worden geexploiteerd voor feesten en partijen!

Restaurant
Het restaurant is gevestigd in een zeer groot bedrijfspand van ca. 600 m2. Het restaurant is onderverdeeld in twee verschillende zitgedeeltes, beide te kenmerken aan de volledig rondom lopende ramen, welke tevens zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Het hoofdrestaurant biedt  ruimte voor ca. 120 zitplaatsen en op het aangrenzende terras aan het water biedt nog eens zitplaats voor ca. 150 personen. Op zonnige dagen is het heerlijk vertoeven op het zonovergoten terras in de landelijke omgeving.

Het tweede zitgedeelte is apart af te huren voor feesten en partijen en biedt zitplaats voor ca. 110 personen. Beide zitgedeeltes zijn voorzien van een eigen bar en bijna volledig ingericht met het stijlvolle interieur van Riviera Maison. De smaakvolle inrichting zorgt voor een warme en uitnodigende ambiance.

Het restaurant is voorzien van een zeer ruime bedrijfskeuken (ca. 55 m2), welke van diverse professionele apparatuur is voorzien om het  volledige restaurant te kunnen faciliteren. Grenzend aan de keuken bevinden zich meerdere opslagruimtes met koel-/vriescellen, personeelsruimtes en toiletten. Tevens is er een entreehal met garderobe en gastentoiletten.

Onderneming
De onderneming maakt deel uit van een succesvolle formule met een populair concept met meerdere vestigingen in Noord-Holland, dat eenvoudig landelijk verder uit te breiden is. Twee van de vestigingen worden te koop aangeboden bij Van Alkemare: Wervershoof en Zaandam. De eigenaar heeft de voorkeur om dit in één geheel te verkopen, maar staat ook open voor afzonderlijke verkoop van beide locaties.

Locatie
Het restaurant heeft een fantastische ligging middenin de landelijke en waterrijke omgeving van Wervershoof. Het restaurant bevindt zich aan de rand van Bungalowpark de Vlietlanden en is daardoor een aantrekkelijke locatie voor toeristen.

Openingstijden
Momenteel is het restaurant permanent gesloten. Voor sluiting was het restaurant 7 dagen per week geopend, van 12:00-00:00 uur. Koper mag diens openingstijden zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Medemblik valt.

Samenvatting
  • Vraagprijs goodwill/inventaris: € 99.500,-. 
  • Gedeeltelijke financiering eventueel bespreekbaar.
  • Huurprijs onroerend goed: op aanvraag
  • Overname: in overleg
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

TIP! Bekijk nu de promotie-/dronevideo op YouTube: [https://youtu.be/aGrengUG-00] en krijg een impressie van dit unieke object en de prachtige omgeving!

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Lunchroom
Vraagprijs onderneming € 99.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand op aanvraag
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 600 m2
Adres Droge Wijmersweg 5
Postcode 1693 HP
Plaats Wervershoof
Objectcode 1156
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Personeelsverplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Brouwerij verplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Type horeca Lunchroom, Restaurant, Restaurant
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Staat van inventaris Uitstekend
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.