Hart voor horeca

Droge Wijmersweg 5

Wervershoof, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Gerenommeerd bedrijf zeer hoge winst op een recreatiepark in Wervershoof

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Goed lopend gerenommeerd bedrijf met zeer hoge winst op een recreatiepark in Wervershoof.

De onderneming 
Deze onderneming is gevestigd in Wervershoof op vakantie/recreatiepark De Vlietlanden. Het restaurant ademt een goede sfeer mede door de fraaie inrichting. Zo goed als alle interieur is van het merk Riviera Maison. Er is een nette ruime keuken en voldoende opslag faciliteiten aanwezig. 

Het bedrijf beschikt eveneens over een aparte zaal met een eigen bar waar ca. 110 zitplaatsen mogelijk zijn. Deze zaal kan eenvoudig worden gebruikt voor aparte feesten en partijen indien nodig. Zowel de aparte zaal alsmede het hoofdrestaurant beschikt over een ruim en zonnig terras. Op het terras voor het restaurant zijn ca. 150 zitplaatsen gecreëerd welke ruim zijn opgezet. Het restaurant zelf heeft binnen ca. 120 zitplaatsen.

De ruime keuken met opslag en voorbereidingsruimte heeft voldoende capaciteit om zonder problemen te faciliteren ook als het volledige bedrijf  (inclusief zaal) bezet is. Het huidige concept maar ook de locatie van het bedrijf met weids uitzicht zorgen voor een top bedrijf wat zeer populair en toegankelijk is voor publiek van jong tot oud in de nabije omgeving als ook ver daarbuiten.

Het betreft een zeer succesvolle onderneming met een populair concept. Deze formule is eenvoudig landelijk verder uit te rollen. Ook zeer interessant voor  bestaande formule`s. De huidige eigenaar is druk bezig met een nieuwe uitdaging en wil het concept / formule gedeeltelijk of in zijn geheel verkopen. Van de vier ondernemingen die huidige eigenaar in bezit heeft, heeft hij er in totaal twee in de verkoop via onze makelaardij op verschillende locaties. Naast deze onderneming in Wervershoof staat ook de onderneming in Zaandam te koop. De huidige eigenaar geeft aan dat zijn voorkeur ligt bij verkoop in zijn geheel maar hij staat ook open voor de verkoop van één onderneming afzonderlijk. 

Klikt u hier voor meer informatie over de vestiging in Zaandam

Locatie/Ligging 
De onderneming is gevestigd op vakantie/ recreatiepark De Vlietlanden, deze is gelegen tussen Medemblik en Wervershoof. In de zomer weten toeristen deze plek goed te vinden, mede door de aanwezigheid van het vaarwater en de voorzieningen die de gezellige stad Medemblik te bieden heeft. 

Bestemming 
Op dit moment beschikt de locatie over de bestemming gemengd, dit houdt in horecacategorie 1 en 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

Openingstijden 
Het restaurant is 7 dagen per week open van 12:00 tot 00:00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de gemeente Medemblik valt.

Samenvatting 
- Vraagprijs goodwill/inventaris: Bieden vanaf € 200.000,- (Gedeeltelijke financiering eventueel bespreekbaar.)
- Huurprijs OG: Op aanvraag
- Bedrijfsoppervlak: ca. 600m2,
- Overname: in overleg


Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Lunchroom
Vraagprijs onderneming € 200.000,- Bieden vanaf prijs
Huurprijs pand op aanvraag
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 600 m2
Adres Droge Wijmersweg 5
Postcode 1693 HP
Plaats Wervershoof
Objectcode 1156
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Personeelsverplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Brouwerij verplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Type horeca Lunchroom, Restaurant, Restaurant
Staat van inventaris Uitstekend
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.