Hart voor horeca

Verkocht

Droge Wijmersweg 5

Wervershoof, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Groot restaurant (ca. 600 m2) met separate feest- en partijenzaal in een mooie omgeving in Wervershoof!

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT door Van Alkemare: Zeer groot restaurant (ca. 600 m2) op een prachtige locatie in Wervershoof! De onderneming beschikt over een aparte zaal die onafhankelijk kan worden geëxploiteerd voor feesten en partijen.

Het restaurant
Het restaurant is gevestigd in een groot bedrijfspand van ca. 600 m2. Het restaurant is onderverdeeld in twee verschillende ruimtes, beide te kenmerken aan grote raampartijen, welke zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. De hoofdruimte van het restaurant (ca. 310 m2) biedt ruimte voor ca. 120 zitplaatsen en het voorgelegen terras aan het water biedt nog eens zitplaats voor ca. 150 personen. Op zonnige dagen is het heerlijk vertoeven op het terras met prachtig uitzicht over de uitgestrekte weilanden. Het tweede restaurantgedeelte betreft een grote zaal van ca. 190 m2 en is apart af te huren voor feesten en partijen met zitplaats voor ca. 110 personen. Beide zitgedeeltes zijn voorzien van een eigen bar en zijn bijna volledig ingericht met het stijlvolle interieur van Riviera Maison. De smaakvolle inrichting zorgt voor een warme en uitnodigende ambiance.

Het restaurant is voorzien van een zeer ruime bedrijfskeuken (ca. 55 m2), welke van diverse professionele apparatuur is voorzien om het volledige restaurant te kunnen faciliteren. Grenzend aan de keuken bevinden zich meerdere opslagruimtes met koel-/vriescellen, personeelsruimtes en toiletten. Tevens is er een entreehal met garderobe en gastentoiletten.

TIP! Bekijk nu de promotie-/dronevideo op YouTube en krijg een impressie van dit unieke object en de prachtige omgeving!

Locatie/ligging
Het restaurant heeft een fantastische ligging middenin de landelijke en waterrijke omgeving van Wervershoof. Het restaurant bevindt zich aan de rand van Bungalowpark de Vlietlanden en is daardoor een aantrekkelijke locatie voor toeristen.

Openingstijden
Momenteel is het restaurant permanent gesloten. Voor de sluiting was het restaurant 7 dagen per week geopend, van 12:00-00:00 uur. Koper mag diens openingstijden zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Medemblik valt.

Bestemming
Op deze locatie geldt bestemming 'Gemengd' met horecacategorie 1 & 2. Neem contact op met gemeente Medemblik voor meer informatie over de mogelijkheden.

Details
- Vraagprijs goodwill/inventaris: € 99.500,-. 
- Gedeeltelijke financiering is eventueel bespreekbaar
- Huurprijs onroerend goed: € 6.255,- per maand excl. BTW
- Overname: in overleg
- Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 600 m2

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Grandcafé,  Pannenkoeken restaurant,  Partycentrum
Status Verkocht
Adres Droge Wijmersweg 5
Postcode 1693 HP
Plaats Wervershoof
Objectcode 1156
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Brouwerij verplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.