Hart voor horeca

Verkocht

Seinpostduin 22-24

Scheveningen, Zuid-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: VERKOCHT hotel langs de kustlijn van Scheveningen

Verkocht

Omschrijving


OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: bijzonder fraaie hotelexploitatie gelegen nabij het strand van Scheveningen. Het geheel is in 2016 volledig verbouwd door huidige eigenaar en verkeert in nieuwstaat.

HET HOTEL
Het hotel bestaat uit twee gebouwen: het hoofdgebouw met compacte en mooi ingerichte kamers voor een korter verblijf en de authentieke villa met ruime hotelkamers die ideaal zijn voor een langer verblijf. 

Het hoofdgebouw
In het hoofdgebouw bevindt zich in de kelder/souterrain een ontbijtzaal/eetzaal met buffet, hier zijn ca. 60 zitplaatsen. Tevens is hier de spoelkeuken, bereidingskeuken en opslag. Op de begane grond vindt men de bar/eetzaal, receptie, toiletten, wasruimte en opslag en een klein kantoor. Op de eerste verdieping zijn 8 kamers, op de tweede t/m de vijfde verdieping zijn elk 9 kamers. De bovenste verdieping biedt een prachtig uitzicht over Scheveningen, het strand en de Noordzee. Het hoofdgebouw beschikt over een lift. 

De villa
De villa is in neorenaissance stijl gebouwd in 1886 en is een echt rijksmonument. Dit houdt in dat de authentieke, maar steile trap ook behouden is. Hier is geen lift beschikbaar. De 18 kamers zijn evenredig verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. 

LOCATIE
Het hotel is gelegen op het hoogste duin van Scheveningen, tussen de haven en de pier en op een steenworp afstand van het strand. Het hotel ligt ook aan een van de bekende ANWB-fietsroutes en is goed aangesloten op het openbaar vervoer. De trams en bussen vanuit Den Haag richting Scheveningen rijden de hele dag van 7:00 tot 24:00 uur, ongeveer elke 10 minuten.

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen categorie licht en middelzwaar. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
De receptie van het hotel is de gehele week 24 uur per dag geopend. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden en voorschriften van de gemeente Den Haag valt.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Hotel
Status Verkocht
Adres Seinpostduin 22-24
Postcode 2586 EG
Plaats Scheveningen
Objectcode 1112
Provincie Zuid-Holland

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.