Hart voor horeca

Verkocht

Spaarne 1b

Beverwijk, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Te koop Tennisbar/Grandcafé op sportterein DEM in Beverwijk

Verkocht

Omschrijving


Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: tennisbar/grandcafé gelegen op het terrein van tennisvereniging L.T.C. DEM in Beverwijk.

DE ONDERNEMING
Deze bar verzorgt o.a. de horeca voor de tennisvereniging en is ca.  400 m2 groot. Er zijn in de zaak ca. 80 zitplaatsen mogelijk. Er is een ruim en zonnig terras aanwezig met goede zicht op de tennisbanen. Op dit terras zijn nog eens 150 zitplaatsen mogelijk. 

Het café is voorzien van een bar met ca. 25 zitplaatsen, voorzien van tapinstallaties en onderkoeling. Er is momenteel een brouwerijverplichting met Inbev, meer informatie is op aanvraag verkrijgbaar. Het café heeft nette en ruime heren- en dames toiletten met voorportaal, een ruime keuken van ca. 50 m2 en een opslagruimte van ca 30 m2.  

In samenwerking met de tennisvereniging worden er veel activiteiten georganiseerd. Naast de reguliere tenniskampioenschappen worden er o.a. klaverjaswedstrijden, barbecue feesten,  live muziek en Keeztoernooien georganiseerd. Ook voor de kinderen is er genoeg vertier, voor het terras ligt een speeltuin met diverse speelattributen.

Tennisvereniging DEM is een bloeiende en actieve vereniging, er zijn mooie tennisbanen, nieuwe ledverlichting, veel vaste leden maar ook een groeiend aantal leden en gasten. Onlangs heeft de tennisvereniging een nieuwe chalet geplaatst welke eveneens voor de horeca wordt gebruikt.

LOCATIE
De tennisbar is gelegen op het grote terrein van DEM. Hier zit o.a. een voetbalvereniging, een atletiekvereniging en een tennisvereniging gevestigd. Het is goed bereikbaar doordat het nabij de uitvalswegen A22 en A9 ligt.

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie volledige horeca mogelijk. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden

OPENINGSTIJDEN
De tennisbar is de gehele week geopend: 
Van maandag tot en met woensdag van 10.00 – 12.00 en vanaf 15.00 tot sluitingstijd
Op donderdag vanaf 18.00 uur tot sluitingstijd en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en vanaf 15.00 uur tot sluitingstijd

In het weekend geopend alleen tijdens activiteiten (competitiewedstrijden, toernooien en evenementen) dit is bijna elk weekend het geval. Sluitingstijd is variabel.

DETAILS
• Overname: in overleg 
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 400 m2 
• Brochure te downloaden via onze site

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl.

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Grandcafé
Status Verkocht
Adres Spaarne 1b
Postcode 1946 AV
Plaats Beverwijk
Objectcode 1111
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen In overleg
Brouwerij verplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Vetvangput Niet aanwezig
Terrasvergunning Terras op eigen grond aanwezig
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.