Hart voor horeca

Coolplein 6

Heerhugowaard, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Restaurant/grandcafé op A-locatie met hoge omzet en terras aan horecaplein

OmschrijvingTe koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Een uniek en modern restaurant/grandcafé aan het gezellige Coolplein, het nieuwe bruisende stadshart van Heerhugowaard! Dit is een absolute topper voor een ieder die gewend is in een prachtige ambiance de lekkerste gerechten te serveren, bereid in een zeer hoogwaardige keuken. Hier is duidelijk nooit op de inrichting bespaard.

HET RESTAURANT / GRANDCAFÉ
Het restaurant/grandcafé is sfeervol en modern ingericht en beschikt binnen over ca. 100 zitplaatsen (exclusief bar). Het geheel heeft een zeer brede pui met veel beglazing en lichtinval. Aan de voorzijde is op het Coolplein een ruim terras gelegen met nog eens ca. 80 zitplaatsen. Van binnen en vanaf het terras, overal heeft men een mooi uitzicht op het gezellige plein.

Iedere vrijdagavond kan men genieten van een hapje en drankje bij de klanken van akoestische live muziek. Tevens is het restaurant/grandcafé zeer geschikt voor zowel grotere groepen als kleinere gezelschappen, mede door de fijne akoestiek. Er wordt in de keuken vooral gewerkt met biologische en streekproducten, al naar gelang het seizoen. Tevens is er aandacht voor duurzame visserij.

LOCATIE / LIGGING
De onderneming is onderdeel van het winkelcentrum Middenwaard met 150 winkels, restaurants, lunchrooms en drie supermarkten: Albert Heijn XL, DekaMarkt en Lidl. Middenwaard is het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland.

Deze locatie bevindt zich aan het Coolplein, met in de directe omgeving tevens geruime parkeergelegenheid, een bioscoop, theater, bowling en diverse andere horecagelegenheden. Op het fraaie Coolplein worden vele evenementen georganiseerd. 

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk tot en met  horecacategorie 3. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
Dinsdag t/m donderdag van 09.00 tot 24.00 uur, vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 02.00 uur en zondag van 11.00 tot 24.00 uur. Maandag gesloten.
Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Heerhugowaard valt.

DETAILS
• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 295.000,-
• Huurprijs: € 7.500,- excl. BTW per maand
• Omzet indicatie: Ca. € 900.000,- excl. btw per jaar
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 327 m2
 

Details


Type Restaurant
Vraagprijs onderneming € 295.000,- Goodwill/inventaris
Vraagprijs pand Niet van toepassing
Huurprijs pand € 7.500,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 327 m2
Adres Coolplein 6
Postcode 1703 XC
Plaats Heerhugowaard
Objectcode 963
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Staat van inventaris Goed
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.