Hart voor horeca

Verkocht

Houttil 38

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Horeca locatie in Alkmaar

Verkocht

Omschrijving


Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Veelzijdige horeca locatie aan het Waagplein in Alkmaar, hét horecaplein in het centrum. Huidig eigenaar runt hier een zeer succesvolle pizzeria – afhaalservice maar heeft plannen met zijn formule waarbij deze locatie komt te vervallen. In dit geval wordt dus de handelsnaam en alles wat daartoe behoort (telefoonnummer, website, huisstijl) niet te koop aangeboden. Het bedrijf zal elders voortgezet worden. De vraagprijs is voor overname van de locatie (met de mogelijkheden van dien) en de inventaris.
    
DE ONDERNEMING
Dit fraai ingerichte bedrijf is in 2014 opgestart door huidige eigenaar, waarbij na een grondige verbouwing de deuren werden geopend. De zaak is derhalve in zeer goede staat te noemen. 

Het restaurant beslaat in zijn geheel circa 110 m² verdeelt over ca. 55 m2 op de begane grond en 55 m2 op de eerste etage. Op de 2e verdieping bevindt zich een voormalig bedrijfswoning met dakterras (geen eigen opgang) zijnde momenteel in gebruik als opslag/kantoor. Het restaurant ademt een industriële sfeer. Op de begane grond zijn ca. 25 zitplaatsen, op de eerste etage nog eens 25 zitplaatsen. De nette en open keuken bevindt zich achterin de zaak op de begane grond. Op de eerste etage is een dames en herentoilet met voorportaal aanwezig. Voor het pand is een terras met ca. 10 zitplaatsen.

LOCATIE
Het restaurant is gevestigd aan het Waagplein tegenover het Kaasmuseum van Alkmaar. Het Waagplein staat bekend als het uitgaanscentrum van Alkmaar. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals de welbekende Kaasmarkt, Koningsdag en Culinair Plaza. Parkeren (betaald) kan in de directe omgeving waaronder in parkeergarage Karperton op ca. 2 min. Loopafstand. De taxistandplaats is aan het Waagplein, praktisch naast de deur!

OPENINGSTIJDEN
In Alkmaar geldt momenteel een beleid van vrije sluitingstijden. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie.

MEER INFORMATIE?
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email.
 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Restaurant
Status Verkocht
Adres Houttil 38
Postcode 1811 JH
Plaats Alkmaar
Objectcode 953
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Vetvangput Niet aanwezig
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.