Hart voor horeca

Czaar Peterstraat 174

Amsterdam, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Italiaans / mediterraans restaurant en traiteur in karakteristieke buurt in Amsterdam!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare Makelaardij: Italiaans en mediterraans restaurant cq. traiteur in een karakteristieke buurt in Amsterdam!

Begonnen in 1996 als groothandel in Italiaanse speciaalproducten met een klein kantoor en magazijn in de Blankenstraat, is huidig ondernemer op 1 november 1999 verhuisd naar de Czaar Peterstraat waar ze een grote keuken hebben gebouwd en later een Traiteur hebben geopend. Destijds zaten er nog maar een paar winkels in de straat.

Het is geen restaurant in de traditionele zin van het woord, maar de huidig ondernemer richt zich meer op de traiteurkant. De prachtige langgerekte eetruimte met open keuken is behouden gebleven en beschikbaar voor besloten diners.

Het restaurant
In het restaurant kan men op informele wijze dineren. Men zit naast de open keuken, om te genieten van de meest authentieke Italiaanse gerechten.

Er zijn binnen 40 zitplaatsen aanwezig, terwijl er op het terras nog eens 18 personen kunnen plaatsnemen.

Naast een regulier toilet is er ook een invalidentoilet aanwezig. 

De traiteur
Sinds 2004 is deze traiteur bekend om haar Italiaanse en mediterraanse gerechten. Men kan deze meenemen naar huis voor een heerlijk thuisdiner. Hier worden de fijnste gerechten uit Italië verkocht en daarnaast nog heerlijke wijnen.

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag van 12:00-20:00 uur. Maandag gesloten. Uiteraard mag koper zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit valt binnen de toegestane openingstijden van de gemeente Amsterdam. 

Voor privé diners, workshops of een bedrijfsevenement kan het restaurant ook gereserveerd worden op maandag, dinsdag, woensdag en zondag.

Locatie/ligging
Het restaurant is gelegen in de Czaar Peterbuurt: een echte Amsterdamse gezellige winkelbuurt, met een lokaal karakter. In de Czaar Peterstraat zijn leuke gespecialiseerde winkels en horecagelegenheden. In 2015 is de Czaar Peterstraat uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland. Verder is de buurt flink aan het groeien, er worden nu nog 1700 nieuwe woningen gebouwd en er staat rondom de straat een aantal grote hotels. In de omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid (op straat en parkeergarages).

Bestemming
Op dit moment beschikt de locatie over de enkelbestemming Gemengd-1 (met horeca-categorie 4). Neemt u contact op met de gemeente Amsterdam voor meer informatie over de mogelijkheden op deze locatie.

Details
- Vraagprijs G/I: € 250.000,-
- Huurprijs: € 2.900,- excl. btw per maand
- Bedrijfsoppervlakte: ca. 137 m2
- Overname in overleg

Details


Type Restaurant
Vraagprijs onderneming € 250.000,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 2.900,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 137 m2
Adres Czaar Peterstraat 174
Postcode 1018 PX
Plaats Amsterdam
Objectcode 1713
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Besloten Vennootschap
Vergunningen Exploitatie vergunning
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Klik op de knop om akkoord te gaan. Je kunt je keuze later wijzigen.