Hart voor horeca

Rijshoutweg 1c2

Zaandam, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Cateringbedrijf met centrale ligging op bedrijventerrein in Zaandam!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Cateringbedrijf met centrale ligging op bedrijventerrein in Zaandam!

Het cateringbedrijf
Het cateringbedrijf (Catering Expresse Zaanstreek) is in 2007 opgericht en is in 2016 uitgebreid met het aanbieden van bedrijfs- en vergaderlunches onder de naam Lunch Expresse Zaanstreek. Beide beschikken over een eigen (recentelijk vernieuwde) website. De omzetverdeling in 2023 was 67% catering en 33% lunch. 75% van de omzet komt van de zakelijke markt en 25% van de particuliere markt.

Het pand waar de onderneming in gevestigd is, is in 2018 gebouwd. Na de oplevering is het bedrijf gevestigd in deze nieuwe locatie. Het gehele bedrijf is in 2019 vanuit casco volledig nieuw opgebouwd en ingericht met hoogwaardige apparatuur, installaties en afwerking. In de keuken zijn de wanden van kunststof (Wonderboard), de vloer van vloeistofdichte PVC en het plafond van vlakkunststof panelen.

Het bedrijf heeft een groot verzorgingsgebied en is naast de Zaanstreek ook actief in Amsterdam, Haarlem, Purmerend en omstreken. Het bedrijf verzorgt catering op diverse locaties en voor diverse gelegenheden, zoals feesten van particulieren, bedrijven en verenigingen, evenementen, begrafenissen en crematies. Daarnaast worden er dagelijks bedrijfslunches, overwerk- en avondmaaltijden verzorgd in de Zaanstreek. De klanten variëren tussen particulieren, (sport)verenigingen, gemeenten, scholen, overheidsinstellingen, buurthuizen, banken en bedrijven uit andere bedrijfstakken.

Het brede en gevarieerde menu bestaat uit salades, belegde broodjes, borrelhapjes, bbq-pakketten, buffetten en partypannen. Daarnaast biedt het bedrijf een totaalpakket aan, waarbij naast het eten en drinken ook bediening en verhuur van diverse zaken, zoals tenten, servies, tafels, stoelen, verwarming is inbegrepen.

Alle gerechten worden dagelijks vers bereid vanuit de professionele bedrijfskeuken op het centraal gelegen bedrijventerrein van Zaandam. Op de begane grond bevindt zich de keuken van ca. 40 m2. De keuken verkeerd in zeer goede staat en is uitgerust met diverse apparatuur, airco en beschikt over een ruime koelcel. De expeditieruimte heeft naast een gewone deur ook een elektrische overhead deur.  

Op de 1e verdieping bevindt zich een ruime personeelsruimte met keuken en toilet en een opslagruimte (in totaal ca. 57 m2). Recentelijk zijn er 14 zonnepanelen geplaatst.

Locatie/ligging
Het cateringbedrijf is centraal gelegen op een bedrijventerrein in Zaandam, nabij de A8/A10 met een goede verbinding naar o.a. Amsterdam. De bedrijfsruimte heeft beschikking over een parkeerplek voor het gebouw.

Openingstijden
Het bedrijf hanteert momenteel geen vaste openingstijden. Het bedrijf verkoopt grotendeels via de website en deels telefonisch en is alleen geopend als er productie gedaan moet worden en bezoek aan het pand is alleen op afspraak. Koper mag diens openingstijden zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente valt.

Details
  • Vraagprijs goodwill/inventaris: € 49.500,-
  • Huurprijs: € 1.650,- per maand excl. BTW
  • Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 113 m2

Details


Type Cateringbedrijf
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging
Vraagprijs onderneming € 49.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 1.650,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 113 m2
Adres Rijshoutweg 1c2
Postcode 1505 HL
Plaats Zaandam
Objectcode 1639
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Terrasvergunning Geen terras aanwezig, geen terrasmogelijkheden
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Staat van inventaris Uitstekend

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.