Hart voor horeca

Julianaweg 141

Volendam, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Grote productiekeuken / bezorg- & afhaallocatie met riante opslagruimte en fraaie cafetaria met goede ligging in Volendam!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Grote productiekeuken / bezorg- & afhaallocatie met riante opslagruimte en fraaie cafetaria met goede ligging in Volendam!

Het betreft de overname van de productiekeuken/bezorg & afhaallocatie met opslagruimte aan Julianaweg 141F én de cafetaria aan Saturnusstraat 28 in Volendam. Het is ook mogelijk om enkel de cafetaria over te nemen.

De productiekeuken
Deze locatie is ideaal te gebruiken als productiekeuken voor een catering en/of bezorg- & afhaalconcept en beschikt bovendien over een riante opslagruimte! De productiekeuken is ideaal gepositioneerd op een goed te bereiken bedrijventerrein in Volendam. Op de begane grond bevindt zich de keuken, welke in totaal ca. 85 m2 groot is. De keuken is volledig uitgerust met diverse apparatuur die geschikt is voor verschillende bedrijfsvoeringen. Zo is er o.a. een Hegro Tornado hoogrendement bakwand en Nissei ijsmachine, beschikt de ruimte over een vetvangput en is er een goederenlift t.b.v. van de opslagruimte op de eerste verdieping. Daarnaast beschikt de keuken over een ruime inloop koel- en vriescel.

Eén Opel Combo bedrijfsauto en 2 Opel Corsa's (o.b.v. lease contracten) behoren tevens tot het verkochte. Het pand is te betreden via de grote elektrische overhead deur of de gewone deur. Via de entreehal kunt u de 1e verdieping bereiken, waar zich nog een riante opslagruimte bevindt van ca. 118 m2 (verdeeld over twee ruimtes). 

De locatie beschikt over 40 zonnepanelen en een dubbele laadpaal, welke in 2022 zijn geplaatst.

De cafetaria
De cafetaria is al ruim 20 jaar in handen van de huidige eigenaren, die de daarin gevestigde onderneming succesvol op de kaart hebben gezet in Volendam. De eigenaren zijn nu op zoek naar een geschikte en gedreven horecaondernemer die op deze locatie een eigen concept of het huidige concept wil gaan voortzetten.

De cafetaria is ca. 108 m2 groot en heeft een zeer nette en goed verzorgde uitstraling. De volledige inventaris, van de stoelen tot de keukenapparatuur, verkeerd in zeer goede staat. De producten uit het brede en gevarieerde assortiment worden aantrekkelijk gepresenteerd in de grote koelvitrine. De balie beschikt over een bereidingsruimte voor vers belegde broodjes en ijsjes, evenals een hoog rendement bakwand ten behoeve van de bereiding van snacks en patat.

De cafetaria beschikt over ca. 20 zitplaatsen in het ruim opgezette zitgedeelte. De houten details, karakteristieke hanglampen en houten balken plafond geven de cafetaria een eigen, unieke uitstraling. Er zijn twee gastentoiletten aanwezig met voorportaal. Aan de voorzijde zijn terrasmogelijkheden tot ca. 16 zitplaatsen.

Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de keuken en opslagruimte, voorzien van een koel- en vriescel. Tevens is er een leveranciersingang aan de zijkant van het pand.

Locatie/ligging
De cafetaria kenmerkt zich door haar uitstekende en goed bereikbare ligging. De cafetaria is omgeven door gratis parkeergelegenheid; pal voor de deur of op de parkeerplaats aan de zijkant van het pand. De cafetaria ligt aan een doorgaande weg middenin een woonwijk en wordt drukbezocht door buurtbewoners. In de omgeving is nagenoeg geen concurrentie met betrekking tot cafetaria's en vergelijkbare horecagelegenheden. De voetbalvereniging RKAV Volendam ligt op loopafstand, evenals diverse speciaalzaken en supermarkten.

Openingstijden
Momenteel is de cafetaria geopend van maandag t/m zaterdag van 09:00 t/m 21:00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Edam-Volendam valt.

Details
  • Vraagprijs goodwill/inventaris productiekeuken én cafetaria: € 345.000,-
  • Vraagprijs goodwill/inventaris cafetaria: € 195.000,-
  • Gedeeltelijke financiering van enkel de cafetaria is bespreekbaar
  • Huurprijs productiekeuken: € 1.330,- p/m excl. BTW
  • Huurprijs cafetaria: € 2.653,- p/m excl. BTW 

Details


Type Cateringbedrijf
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging
Vraagprijs onderneming € 345.000,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 1.330,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 210 m2
Adres Julianaweg 141
Postcode 1131DH
Plaats Volendam
Objectcode 1637
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Terrasvergunning Geen terras aanwezig, geen terrasmogelijkheden
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.