Hart voor horeca

Stadhuisplein 19

Zaandam, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Afhaal- en bezorgrestaurant op station Zaandam!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Afhaal- en bezorgrestaurant aan een levendige straat met veel natuurlijke traffic op het centraal station van Zaandam!

Het bezorg- en afhaalrestaurant
Deze bezorg- en afhaallocatie heeft een zeer verzorgde en moderne uitstraling, alsmede doordat het gehele bedrijf in 2019 volledig nieuw opgebouwd is met hoogwaardige apparatuur, installaties en afwerking. Deze veelzijdige locatie is uiterst geschikt voor diverse horecaconcepten gericht op bezorging en afhaal. Zo zijn er een aantal bestelzuilen aanwezig, evenals een 'Grab & Go' vitrine voor het aanbieden van o.a. kant-en-klare maaltijden.

Het huidige concept van het restaurant is een zogenaamd 'sushi quick-service concept' dat hele sushirolls (mét saus en toppings) verkoopt, naast bijgerechten, milkshakes, bakkerswaren, en warme en koude dranken. Ook bezorging aan huis is mogelijk. Bestellen kan via de eigen website of via Thuisbezorgd.nl

Men kan ook zelf een roll samenstellen aan de counter. Naast de sushi rolls verkoopt huidige eigenaar gefrituurde bijgerechten zoals Japanse kip en garnalen, en koude bijgerechten zoals wakame, edamame en koolsla, milkshakes en matcha donuts.

Locatie
Het restaurant is zeer gunstig gelegen op het centraal station van Zaandam, met een gegarandeerde stroom van passagiers gedurende de dag van en naar het centrum en station van Zaandam.

Bestemming
Op deze locatie is Beheersverordening Inverdan van toepassing. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

Openingstijden
De onderneming is dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur. Koper mag diens openingstijden uiteraard zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente valt.

Details
  • Vraagprijs G/I: € 72.500,-
  • Huurprijs: Op aanvraag
  • Bedrijfsoppervlakte: ca. 74 m2
  • Overname: in overleg

Details


Type Afhaal/bezorging
Vraagprijs onderneming € 72.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand op aanvraag
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 74 m2
Adres Stadhuisplein 19
Postcode 1506MZ
Plaats Zaandam
Objectcode 1620
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Bedrijfsvorm Besloten Vennootschap
Terrasvergunning Geen terras aanwezig, geen terrasmogelijkheden
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.