Hart voor horeca

Brink 1

Middelie, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Sfeervol hotel-restaurant i.c.m. onroerend goed in Middelie!

Omschrijving


Nieuw in de verkoop bij Van Alkemare: fraai hotelrestaurant incl. onroerend goed in Middelie.

Het restaurant heeft een warme en gezellige uitstraling, ideaal voor een romantisch avondje uit of een leuke avond met vrienden. De locatie is ook perfect voor een gezellige zondagsbrunch of een gezinsdiner. Kinderen zijn meer dan welkom in het restaurant en er is een speciaal kindermenu beschikbaar.

Het restaurant kan ook fungeren als evenementenlocatie, waarbij er verschillende mogelijkheden zijn het restaurant te huren voor feesten en evenementen. Het is de perfecte locatie voor bruiloften, verjaardagsfeesten, bedrijfsbijeenkomsten en andere gelegenheden.

Het restaurant
Men komt het restaurant binnen via een separate hal, waar een ruime garderobe aanwezig is. Hier is ook de toegang tot het zitgedeelte waar, behalve een bar met daarachter de toegang tot de nette keuken, ook een makkelijk verplaatsbare biljarttafel staat.

Via een klein trappetje komt men op ‘het podium’ welke via een schuifwandsysteem kan worden afgesloten, zeer geschikt dus voor een bijv. een besloten feestje of een vergadering.

Via de keuken kan men naar de achtergelegen ruimte die toegang geeft tot de trap naar boven richting de hotelkamers. Deze ruimte wordt nu door hotelgasten gebruikt als zitkamer.

Via een opgang in een klein halletje kan men naar de achtergelegen was- en opslagruimte. In het souterrain onder het podium is eveneens een opslagruimte van ca. 45 m2 aanwezig. Ook is er een externe opslag aanwezig van ca. 16 m2.

In het restaurant is ruimte voor ca. 100 gasten. Wanneer de ruimte is ingericht als feestlocatie is er een beschikbare capaciteit van 250 gasten.

Op het voorgelegen zonnige terras is er momenteel zitplaats voor ca. 60 personen. Qua ruimte is het mogelijk hier 100 gasten te plaatsen. Het terras biedt uitzicht op de weelderige groene omgeving van het dorp en omdat de onderneming een trouwlocatie in de gemeente Edam-Volendam is, betekent dat dat de huwelijksvoltrekking hier kan plaats vinden.

De locatie heeft een functie in het dorp in de vorm van de jaarlijks terugkerende kermis en de activiteiten die georganiseerd worden vanuit de verenigingen in het dorp.

Het hotel
Het hotel bestaat uit 6 kamers, welke sfeervol zijn ingericht met hun eigen unieke stijl. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met toilet, en de grote tweepersoonskamer heeft een eigen opgang aan de buitenzijde. Er is tevens een linnenkamer/ opslagruimte en een ruimte voor de CV-ketel en andere technische apparatuur aanwezig.

Het hotel is volgeboekt in de maanden april tot en met september maar is het gehele jaar geopend en wordt ook in de andere maanden bezocht door gasten.

Het pand is voorzien van een zonneboiler i.c.m. zonnepanelen ten behoeve van de warmteboiler.

Ligging/locatie
Het geheel ligt in Middelie, een pittoresk dorp onder de rook van Edam-Volendam. Parkeren kan op het naastgelegen parkeerterrein.

Openingstijden
Het restaurant is van mei tot oktober geopend van donderdag tot zondag van 12.00 tot 22.00 uur. De overige maanden van donderdag tot zondag van 17.00 tot 22.00 uur (i.v.m. terrasseizoen). De vergunning laat het toe tot 01.00 uur ’s nachts open te zijn. Het hotel is 7 dagen per week geopend.

Bestemming
Op deze locatie geldt Enkelbestemming Horeca met horecacategorie 3. Neem contact op met de gemeente Edam-Volendam voor meer informatie over de mogelijkheden.

Details
- Vraagprijs onderneming: € 149.500,-
- Huurprijs: € 4.333,- excl. BTW per maand
- Vraagprijs OG: € 635.000,- k.k.
- Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 509 m2
- Totale perceeloppervlakte: ca. 944 m2
- Energielabel: D
- Aanvaarding: in overleg

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Hotel
Vraagprijs onderneming € 149.500,- Goodwill/inventaris
Vraagprijs pand € 635.000,- K.K.
Huurprijs pand € 4.333,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 508 m2
Energielabel D
Adres Brink 1
Postcode 1472GB
Plaats Middelie
Objectcode 1619
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Vergunningen Exploitatie vergunning, Volledige Drank en Horeca vergunning
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen In overleg
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.