Hart voor horeca

Oosterhaven 27

Medemblik, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Huur: Horecapand i.c.m. koop bedrijfsinventaris in Medemblik!

Omschrijving


Te huur bij Van Alkemare: monumentaal horecapand i.c.m. koop van de inventaris aan de mooiste kade van Medemblik!

Het horecapand
Het historische pand is een rijksmonument met een gepleisterde trapgevel en boogblokken van gele steen. De pui stamt uit de 18e eeuw. Het pand zelf is gebouwd in de eerste helft van de 17e eeuw.

Bij binnenkomst valt direct de zeer sfeervolle inrichting op, waarbij er diverse authentieke details bewaard zijn gebleven (plafondbalken, haard). Er kunnen ongeveer 30 personen plaatsnemen. Achter de kleine bar bevindt zich de ruime, volledig uitgeruste keuken met aparte spoelkeuken/wasruimte.

Via een wenteltrap naar het souterrain bereikt men de toiletten. Er zijn separate dames- en herentoiletten met voorportaal aanwezig. Tevens bevindt zich in het souterrain een gezellige bar, waar nog eens zo'n 35 gasten kunnen plaatsnemen op de barkruk of aan een tafeltje.

Er zijn diverse opslagruimtes en koelcellen aanwezig, evenals een omkleedruimte voor het personeel. Vanuit de begane grond kan men ook met de trap naar de bovenverdieping, waar een tweede eetgedeelte is voor ca. 30 gasten. Ook hier is een bar aanwezig en een aparte dames- en herentoilet met voorportaal. De gezellige en knusse bovenverdieping biedt alle mogelijkheid voor een vergadering, presentatie, bedrijfsborrel of walkingdiner.

Het zonnige terras is fantastisch gelegen aan de voorzijde van het pand, aan het water. Er is plaats voor ca. 35 personen. Vanaf de kade heeft men zicht op de voorbij varende boten in de Oosterhaven, en op het gebouwtje van de Vischafslag, welke sinds 1968 in het bezit is van Zeil- en Roeivereniging Hollandia.

Details
- huurprijs: € 1.500,- per maand excl. BTW. Dit betreft een ingroeihuur naar uiteindelijke huur van € 2.200,- per maand excl. BTW.
- vraagprijs G/I: € 39.500,-
- overname: in overleg

Details


Type Horecapand
Alternatief gebruik
Restaurant
Vraagprijs onderneming € 39.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 1.500,- Ingroeihuur
Status Te Huur
Totaal bedrijfsoppervlakte 382 m2
Adres Oosterhaven 27
Postcode 1671AB
Plaats Medemblik
Objectcode 1613
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Staat van inventaris Goed
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.