Hart voor horeca

Koemarkt 40

Purmerend, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Huur: Horecaruimte aan hét bruisende horecaplein van Purmerend!

Omschrijving


Te huur bij Van Alkemare: Horecaruimte aan hét bruisende horecaplein van Purmerend!

De horecaruimte
De horecaruimte bevindt zich aan de Koemarkt in Purmerend, dat bekend staat als hét gezellige horecaplein van de stad. Dit is dé plek waar men samen komt om gezellig te borrelen of eten bij een van de vele restaurants en cafés die dit plein rijk is. U heeft nu de unieke kans zich te vestigen op deze A-locate met uw eigen café of restaurant aan Koemarkt 40! In dit karakteristieke pand bevindt zich op de begane grond de horecaruimte van ca. 110 m2, welke leeg zal worden opgeleverd. Hierdoor is de horecaruimte tot in detail naar eigen wens in te richten naar het door u gewenste horecaconcept. Voorin bevindt zich de entreehal met glazendeur. Het zitgedeelte is ca. 53 m2 groot en hier zijn ca. 40-50 zitplaatsen te realiseren. Achterin de horecaruimte is een bar met daarachter een nette ruimte waar de keuken gerealiseerd kan worden. Er is verlichting aanwezig met afzonderlijke dim mogelijkheden.

Via de hal aan de zijkant zijn de nette gastentoiletten met voorportaal te bereiken, evenals een kleine berging met toegang tot een buitenplaats, welke beiden als extra opslagruimte gebruikt kunnen worden.

Zowel de keuken als de gastentoiletten zijn in 2023 geheel vernieuwd.

Er zijn terrasmogelijkheden aan de voorzijde van het pand. Een terrasvergunning kan aangevraagd worden bij de gemeente. 

Ligging/locatie
Het horecapand ligt midden in het centrum van Purmerend, aan de bruisende Koemarkt met diverse horecagelegenheden. Parkeren kan (betaald) in de omgeving, op diverse parkeerplaatsen en garages.

Openingstijden
Momenteel is de onderneming permanent gesloten. Tijdens opening waren de openingstijden als volgt: dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:00-17:00 uur en zaterdag en zondag van 09:00-17:00 uur. Koper mag diens openingstijden zelf bepalen zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Purmerend valt.

Bestemming
Op deze locatie geldt Enkelbestemming Horeca met horecacategorie 1a, 1b en 2. Neem contact op met gemeente Purmerend voor meer informatie over de mogelijkheden.

Details
- Huurprijs horecaruimte: € 2.995,- per maand excl. BTW
- Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 110 m2
- Aanvaarding: in overleg

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Café,  Lunchroom
Huurprijs pand € 2.995,- p/mnd excl. btw
Status Te Huur
Totaal bedrijfsoppervlakte 110 m2
Adres Koemarkt 40
Postcode 1441DD
Plaats Purmerend
Objectcode 1605
Provincie Noord-Holland
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Terrasvergunning Terras mogelijk, momenteel niet in gebruik

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.