Verkocht

Hekelstraat 19

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Gezellig café in een karakteristiek pand in de oude binnenstad van Alkmaar!

Verkocht

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Gezellig café in een karakteristiek pand in de oude binnenstad van Alkmaar!

Het café
Dit is een unieke kans om een geheel instapklaar café over te nemen op een unieke locatie in de sfeervolle oude binnenstad van Alkmaar! Het café bevindt zich in een authentiek pand aan de Hekelstraat, dat absoluut tot één van de meest gezellige straten van Alkmaar behoort met diverse leuke boetiekwinkels en horecagelegenheden. 

In de zomer van 2022 is het café door de huidige eigenaar volledig verbouwd en in een nieuw jasje gegoten, waarbij het voorzien is van een nieuwe, smaakvolle inrichting. Het café heeft een warme en verwelkomende uitstraling en biedt zitplaats aan ca. 45 gasten. De karakteristieke uitstraling van het pand goed is behouden gebleven door onder andere de bakstenenmuur. Aan de voorzijde heeft het café heeft nog een klein terras met 6 zitplaatsen.

De bar beschikt over vijf tapinstallaties (bruikleen). Achterin het café bevindt zich een ruimte die desgewenst gebruikt kan worden als keuken. De hal achterin het pand biedt toegang tot de gastentoiletten en opslagruimte. De achteruitgang biedt toegang tot de buitenplaats, welke ook gebruikt kan worden als extra opslagplaats en beschikt over een aparte opgang.

Locatie/ligging
Het café ligt in de gezellige Hekelstraat, in de oude binnenstad van Alkmaar. In de karakteristieke straatjes zijn diverse boetiekjes en horeca-gelegenheden te vinden. Parkeren kan betaald in één van de nabijgelegen parkeergarages.

Openingstijden
Op dit moment is het café geopend op donderdag en zondag van 16:00-00:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 12:00-02:00 uur. Koper mag diens openingstijden uiteraard zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Alkmaar valt.

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Café
Alternatief gebruik
Lunchroom,  Restaurant
Status Verkocht
Adres Hekelstraat 19
Postcode 1811BL
Plaats Alkmaar
Objectcode 1593
Provincie Noord-Holland

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!