Hart voor horeca

Dorpsplein 13

Callantsoog, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Restaurant met woning aan het levendige Dorpsplein bij het strand van Callantsoog!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Restaurant met woning aan het levendige Dorpsplein bij het strand van Callantsoog!

Dit riante vrijstaande pand bestaat uit een horecaruimte (restaurant) op het grootste gedeelte van de begane grond met voorgelegen terras en een woonruimte verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. Het pand is beschikbaar voor huur of koop, waarbij het eventueel ook mogelijk is om enkel de horecaruimte te huren. Voorkeur heeft echter huur/koop van het volledige pand.

De horecaruimte
De horecaruimte is in totaal ca. 173 m2 groot en wordt succesvol geëxploiteerd als restaurant. Het restaurant heeft een klassieke inrichting en de uitstraling van een tijdloos grandcafé. Het restaurant is voorzien van veel ramen voor een prettige lichtinval en een hoog plafond met een ruimtelijk effect. De 75 zitplaatsen zijn ruim opgesteld met tafels voor kleine en grote gezelschappen. Aan de voorzijde is een groot terras aanwezig met ca. 125 zitplaatsen.

De bar is voorzien van 2 Heineken tapinstallaties en grenst aan de (deels open) keuken. Er zijn twee dames- en twee heren-toiletten aanwezig met voorportaal.

De woning
De woning heeft een eigen opgang aan de voorzijde van het pand en tevens aan de achterzijde, waar zich de buitenplaats met parkeerplekken bevindt. Hier is ook de garage aanwezig, welke momenteel in gebruik is als opslagruimte van het restaurant, maar officieel tot de woning behoort. De woning is in totaal ca. 138 m2 groot. Voorin de woning bevindt zich de woonkamer met eethoek. De hal geeft toegang tot een slaapkamer, badkamer met douche, wc en wastafel en de wasruimte. Aan de achterzijde bevinden zich nog twee ruimtes die momenteel in gebruik zijn als opslagruimte van het restaurant, maar officieel tot de woning behoren. Op de 1e verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers.

Locatie/ligging
Het restaurant met woning bevindt zich op een uitstekende locatie aan het Dorpsplein in Callantsoog. Dit levendige plein vormt met diverse horecavoorzieningen en winkels het gezellige centrum van Callantsoog. Op het plein worden geregeld evenementen georganiseerd, zoals de wekelijkse braderie in de zomer, kermis, muziekfeest Oog op Pop en de markt. Er is ruim voldoende parkeerplaats aanwezig rondom het Dorpsplein (blauwe zone). Vanaf het Dorpsplein wandel je zo het mooie en brede zandstrand van Callantsoog op. Callantsoog is een zeer geliefde badplaats voor binnen- en buitenlandse toeristen.

Openingstijden
Op dit moment is het restaurant 7 dagen per week geopend van 13:00-23:00 uur. Koper mag diens openingstijden zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Schagen valt.

Bestemming
Op deze locatie geldt Enkelbestemming Horeca met horecacategorie t/m 2. Neem contact op met gemeente Schagen voor meer informatie over de mogelijkheden.

Details
 • Vraagprijs goodwill/inventaris: € 150.000,-
 • Huurprijs horecaruimte: Op aanvraag
 • Huurprijs woning: Op aanvraag
 • Vraagprijs onroerend goed: Op aanvraag
 • Huur van enkel de horecaruimte is mogelijk, voorkeur heeft echter huur/koop van het gehele pand
 • Overname: in overleg
 • Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 173 m2
 • Totale woonoppervlakte: ca. 138 m2
 • Oppervlakte externe bergruimte/garage: ca. 27 m2

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Pizzeria
Vraagprijs onderneming € 150.000,- Goodwill/inventaris
Vraagprijs pand Op aanvraag
Huurprijs pand op aanvraag
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 173 m2
Adres Dorpsplein 13
Postcode 1759GM
Plaats Callantsoog
Objectcode 1579
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Staat van inventaris Goed
Woonruimte aanwezig Ja, woonruimte aanwezig
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

 • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
 • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
 • Zoekprofielen aanmaken
 • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.