Hart voor horeca

Reiger 11

Hoorn, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Gloednieuwe bezorg-/afhaallocatie met centrale ligging in een woonwijk in Hoorn!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Gloednieuwe bezorg-/afhaallocatie met centrale ligging in een woonwijk in Hoorn!

De bezorg-/afhaallocatie
Deze bezorg-/afhaallocatie is geheel instapklaar! In september 2022 is de locatie voorzien van gloednieuwe inventaris, welke vanzelfsprekend dus op dit moment in uitstekende staat verkeerd! Een unieke kans voor een ondernemer die direct zorgeloos van start wil gaan op deze locatie.

De bedrijfsruimte omvat een totale oppervlakte van ca. 72 m2. Voorin de zaak bevindt zich de nette en goed verzorgde wachtruimte met ca. 6 zitplaatsen. Zowel de wand als de bestelbalie zijn voorzien van mooie houten lattenwand. Er is een toilet aanwezig voor gasten.

Achter de balie bevind zich de nette bedrijfskeuken, welke is voorzien van diverse essentiële apparatuur voor het huidige concept gericht op de Mexicaanse keuken. Achterin is een spoelkeuken aanwezig. Aan de achterzijde is nog een opslagruimte en berging,

De fietsen/scooters zijn geen eigendom en horen dus niet bij het verkochte. Naar keuze kan de franchise worden voortgezet of kosteloos worden beëindigd. De handelsnaam blijft eigendom van de franchisegever en behoort niet tot het verkochte.

Locatie/ligging
De bezorg-/afhaallocatie is gevestigd in een hoekpand met een centrale ligging in een woonwijk in Hoorn. In de omgeving is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Openingstijden
Op dit moment is de locatie 7 dagen per week geopend van 16:00-21:00 uur. Koper mag diens openingstijden zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Hoorn valt.

Bestemming
Op deze locatie geldt Enkelbestemming Centrum met horecacategorie 2.3 (daghoreca). Neem contact op met gemeente Hoorn voor meer informatie over de mogelijkheden.

Details
- Vraagprijs G/I: € 19.500,-
- Huurprijs: € 1.350,- per maand, vrij van BTW

Details


Type Afhaal/bezorging
Vraagprijs onderneming € 19.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 1.350,- p/mnd vrij van btw
Status Te Koop
Adres Reiger 11
Postcode 1628 BA
Plaats Hoorn
Objectcode 1575
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Bedrijfsvorm Besloten Vennootschap
Terrasvergunning Geen terras aanwezig, geen terrasmogelijkheden
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Staat van inventaris Uitstekend

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.