Hart voor horeca

Verhuurd

Koemarkt 34

Purmerend, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verhuurd: Horecaruimte aan hét bruisende horecaplein van Purmerend (zonder overname inventaris)

Verhuurd

Omschrijving


Verhuurd bij Van Alkemare: Horecaruimte zonder overname inventaris aan hét horecaplein van Purmerend!

De horecaruimte
Unieke kans! Horecaruimte te huur zonder overname inventaris! Een betere locatie om je eigen horecazaak in Purmerend te openen is er niet! Op deze A-locatie op hét horecaplein van Purmerend, de Koemarkt, bieden wij deze riante horecaruimte te huur aan. Het geheel zal leeg worden opgeleverd, waardoor het tot in detail naar eigen wens in te richten is en er géén sprake is van verplichte overname van reeds aanwezige inventaris! De horecaruimte is ca. 127 m2 groot en biedt tevens een grote capaciteit aan zitgelegenheid: de vorige exploitant had ca. 50 zitplaatsen gecreëerd. De kers op de taart is toch wel het voorgelegen terras, dat zich deels direct aan de gevel bevindt (ca. 16 zitplaatsen te creëren) en midden op het plein (ca. 60 zitplaatsen te creëren). In huidige opstelling is voorin de zaak een bar aanwezig ter bereiding van dranken en opname van afhaalbestellingen. 

Centraal in de zaak is een ruime, open bedrijfskeuken gecreëerd. Helemaal achterin de zaak bevinden zich de dames- en herentoiletten met voorportaal en een opslagruimte. 

Het horecapand is erg veelzijdig en geschikt voor diverse horecaconcepten, zoals een lunchroom, cafetaria, restaurant of ijssalon.

Ligging/locatie
Het horecapand ligt middenin het centrum van Purmerend, aan de bruisende Koemarkt met diverse horecagelegenheden. Parkeren kan (betaald) in de omgeving, op diverse parkeerplaatsen en garages.

Openingstijden
Momenteel is de onderneming permanent gesloten. Tijdens opening waren de openingstijden als volgt: dinsdag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur en op zondag van 11:00-17:00 uur. Koper mag diens openingstijden zelf bepalen zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Purmerend valt.

Details
- Huurprijs: € 3.250,- per maand excl. BTW
- Aanvaarding: in overleg

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging,  Cafetaria,  IJssalon,  Koffiehuis,  Lunchroom
Status Verhuurd
Adres Koemarkt 34
Postcode 1441DD
Plaats Purmerend
Objectcode 1486
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Staat van inventaris Goed

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.