Hart voor horeca

Verhuurd

Binnenhaven 2

Anna Paulowna, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verhuurd: Riant casco restaurant met unieke ligging aan de sluis en het havengebied in Van Ewijcksluis!

Verhuurd

Omschrijving


VERHUURD bij Van Alkemare: Riant casco restaurant met unieke ligging aan de sluis en het havengebied in Van Ewijcksluis!

Restaurant
Het betreft een riant restaurant met een totale bedrijfsoppervlakte van in totaal ca. 225 m2. Het restaurant beschikt over twee zitgedeeltes met beiden een separate ingang. De serre (ca. 60 m2) bevindt zich aan de zijde van de haven en is via het terras te bereiken. De grote ramen in de volledige breedte maken dit een aangename, lichte zitruimte. Grenzend aan deze ruimte bevindt zich het tweede zitgedeelte (ca. 90 m2), ingericht als bruin café. Centraal in het midden is de bar met meerdere tapinstallaties waaraan ook zitgelegenheid kan worden gecreëerd.

Achterin het restaurant bevindt zich de keuken, welke zowel vanuit beide zitgedeeltes te bereiken is. Het restaurant beschikt ook over gastentoiletten met voorportaal en een opslagruimte met koel-/vriescel.

Het geheel zal casco opgeleverd worden, enkel de koelkast, koel-/vriescel en bar zijn ter overname.

Locatie/ligging
Het restaurant ligt op een bijzondere locatie aan de haven van Van Ewijksluis. De locatie aan de voet van het Amstelmeer en de prachtige omgeving van Van Ewijcksluis bieden samen alle ingrediënten voor een ontspannen bezoek. Op de voorgelegen  parkeerplaats is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bestemming
Op deze locatie geldt Enkelbestemming Horeca, horecacategorie 1 en 2. Neemt u contact op met gemeente Hollands Kroon voor meer informatie.

Details
- Huurprijs: € 1.000,- per maand vrij van BTW (ingroeihuur gedurende het eerste jaar, daarna geldt de reguliere huurprijs van € 1.750,- vrij van BTW)
- Veel mogelijkheden qua bedrijfsvoering!

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Grandcafé,  Lunchroom
Status Verhuurd
Adres Binnenhaven 2
Postcode 1761 JR
Plaats Anna Paulowna
Objectcode 1476
Provincie Noord-Holland

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.