Hart voor horeca

Verkocht

Hofstraat 46

Den Oever, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Cafetaria met riante bovenwoning in een prachtige omgeving in Den Oever!

Verkocht

Omschrijving


Verhuurd door Van Alkemare: Cafetaria met riante bovenwoning in een prachtige omgeving in Den Oever! 

Unieke kans voor startende horecaondernemers! U kunt laagdrempelig instappen en hoeft geen grote investering te doen: bij overname van deze cafetaria wordt namelijk géén overnamesom gevraagd! Voor € 2.950,- excl. BTW per maand huurt u de cafetaria met bijbehorende inventaris plus de bovenwoning. Ideaal voor het starten van uw eigen cafetaria met lage risico's én wonen onder één dak op een prachtige locatie in Den Oever!

De cafetaria
Deze cafetaria is een waar begrip in Den Oever en omstreken! Met nagenoeg geen directe concurrentie op het gebied van cafetaria's in Den Oever, is deze cafetaria aan de Hofstraat voor veel dorpsbewoners de vaste plek voor het scoren van een lekkere snack of frietje! Klanten komen echter niet alleen uit Den Oever, maar ook uit de hele omgeving. Zo zijn er bijvoorbeeld ook veel

terugkerende gasten op weg naar of van Texel. De cafetaria staat bekend om haar brede assortiment aan huisgemaakte producten van goede kwaliteit.

De cafetaria bevindt zich op de begane grond van het pand en heeft een totale bedrijfsoppervlakte van ca. 82 m2. Het zitgedeelte bevindt zich bij binnenkomst aan de voorzijde van het pand. Deze lichte ruimte heeft een verzorgde uitstraling en
biedt in een aangename setting zitplaats aan ca. 25 gasten. Bij goed weer kunnen gasten ook plaatsnemen op het zonnige voorgelegen terras met ca. 16 zitplaatsen. De huidige eigenaar heeft geen bezorgdienst, maar voor de toekomstige eigenaar kan dit interessant zijn aangezien dit een aanzienlijke extra omzetpotentie biedt.

Het zitgedeelte beschikt over een gastentoilet met voorportaal. Achterin de cafetaria bevindt zich de bestellingscounter met koelvitrine, hoogrendement bakwand met pompsysteem (merk: Kiremko) en diverse andere apparatuur. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken met apart spoelgedeelte, inloop koel-/vriescel, oven met vetfiltersysteem en ruim voldoende magazijnruimte. Tot slot zijn er twee lucht warmtepompen/airco's aanwezig.

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Cafetaria
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging,  Café,  Lunchroom,  Restaurant,  Snackbar
Status Verkocht
Adres Hofstraat 46
Postcode 1779 CD
Plaats Den Oever
Objectcode 1443
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding Per direct
Bedrijfsvorm Eenmanszaak

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.