Hart voor horeca

Verkocht

Zevenhuizen 8

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Duurzame saladebar/lunchroom op uitstekende locatie aan de rand van het centrum van Alkmaar!

Verkocht

Omschrijving


Verkocht bij Van Alkemare horecamakelaardij: Duurzame saladebar/lunchroom op uitstekende locatie aan de rand van het centrum van Alkmaar!

De saladebar
De saladebar is opgericht in 2016 en draait sindsdien een succesvolle horecaformule. De saladebar is dé plek in Alkmaar (en omstreken) voor een gezonde maaltijd, zowel te nuttigen en af te halen op locatie zelf als thuisbezorgd middels het goedlopende en duurzame bezorg concept. De uitgebreide menukaart varieert met gerechten zoals o.a. salades, wraps en soepen, welke allen op duurzame wijze huisgemaakt worden met verse en biologische ingrediënten.

De locatie is ca. 100 m2 groot en beschikt over verschillende zithoeken met in huidige opstelling ca. 30 zitplaatsen en ca. 10 zitplaatsen op het voorgelegen terras. Het geheel heeft een verzorgde en aangename uitstraling, door het gebruik van lichte materialen, een smaakvolle inrichting met oog voor (duurzame) details en veel natuurlijk lichtinval. Centraal in het midden van de zaak bevindt zich de bar voor de bereiding, opname en uitgifte van eten en drinken. Tevens is er een aparte keuken, opslagruimte en gastentoilet aanwezig.

Ligging/locatie
De saladebar is gelegen op een goed bereikbare locatie aan de rand van het centrum van Alkmaar, op loopafstand van diverse winkels en horeca. Op loopafstand bevinden zich tevens diverse parkeergarages, evenals de bushalte en het treinstation van Alkmaar. Dit is de perfecte locatie voor de combinatie van eat-in en bezorg/afhaal.

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag van 12:00-19:30 uur. Koper mag diens openingstijden zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Alkmaar valt.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Lunchroom
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging,  Cafetaria,  IJssalon
Status Verkocht
Adres Zevenhuizen 8
Postcode 1811 KB
Plaats Alkmaar
Objectcode 1441
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Vergunningen Exploitatie vergunning
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Vetvangput Niet aanwezig

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.