Hart voor horeca

Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Goedlopend restaurant in de omgeving van Egmond, Castricum, Heiloo of Limmen!

Omschrijving


DISCREET TE KOOP BIJ VAN ALKEMARE:
Het betreft een succesvol restaurant met een hoge omzet in de omgeving van Egmond, Castricum, Heiloo of Limmen. Het restaurant is gevestigd in een zeer riant horecapand van ca. 212 m2 met een capaciteit van in totaal ca. 70 zitplaatsen en ca. 16 zitplaatsen op het voorgelegen terras. Het restaurant beschikt over twee aparte bedrijfskeukens en is alsmede daardoor ook zeer geschikt voor een bezorg-/afhaalconcept, naast het serveren op locatie. Het restaurant bevindt zich middenin een gezellig centrum met een divers winkel- en horeca-aanbod. De gemiddelde jaaromzet van het restaurant is bijna € 600.000,-.

DETAILS
- Vraagprijs G/I € 179.000,-
- Huurprijs OG: € 2.730,- per maand excl. BTW

PROCEDURE
Kandidaten dienen vóór het verkrijgen van meer informatie een geheimhoudingsverklaring (NDA) te tekenen. Bij deze NDA zitten enkele vragen. Discretie is van groot belang om rust te houden in de organisatie. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

Na ontvangst van de ondertekende NDA, wordt goedkeuring gevraagd aan opdrachtgever, die zal bepalen welke informatie wij mogen delen. 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Details


Type Restaurant
Vraagprijs onderneming € 179.000,-
Huurprijs pand € 2.730,-
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 212 m2
Objectcode 1435
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Type horeca Restaurant

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.