Hart voor horeca

Verkocht

Amstelplein 57

Uithoorn, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Succesvolle brasserie in winkelcentrum in Uithoorn!

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT bij Van Alkemare: Succesvolle brasserie/lunchroom in winkelcentrum in Uithoorn!

De brasserie
De brasserie is zowel te bereiken via de entree aan de voorzijde bij het terras als via de zij-ingang in het winkelcentrum. De brasserie is ruim opgezet en heeft een moderne, frisse inrichting met veel houten details. In totaal is er zitplaats voor ca. 50 gasten. De pui aan de voorzijde kan volledig open geschoven worden en biedt toegang tot het ruime terras, waar nog eens 50 zitplaatsen zijn. Centraal in het midden van de brasserie bevindt zich de ruime bar welke tevens verbonden is met de nette keuken en personeelsruimte.

De huidige eigenaar serveert naast een uitgebreide keuze aan heerlijke lunch- en dinergerechten ook high tea's. De brasserie is bovendien ook een zeer geliefde locatie voor het organiseren van feestjes en er wordt ook regelmatig catering verzorgd. Daarnaast is er ook een goedlopend online bestelsysteem aanwezig met bezorg-/afhaalconcept.

Locatie
De onderneming is gelegen in winkelcentrum Amstelplein tegenover het gemeentehuis en het Zijdelmeer. Parkeren kan (gratis) in de 
parkeergarage. Momenteel wordt zowel het winkelcentrum, de winkelpassage en het Amstelplein gerenoveerd en gemoderniseerd.

Openingstijden
De onderneming is geopend op maandag en dinsdag van 11.00 tot 17.00 uur, woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur. Zondag gesloten. Uiteraard kan koper zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Uithoorn valt.

Bestemming
Voor deze locatie geldt Enkelbestemming Centrum-1 met horeca in categorie 1. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie 
over de bestemming.

Details
- Overname in overleg

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Lunchroom
Alternatief gebruik
Restaurant
Status Verkocht
Adres Amstelplein 57
Postcode 1421SB
Plaats Uithoorn
Objectcode 1426
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Besloten Vennootschap
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen In overleg
Brouwerij verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.