Hart voor horeca

Verkocht

Kerkstraat 10

Nieuwveen, Zuid-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Veelzijdige horecalocatie in Nieuwveen: broodjeszaak/snackbar, bruin café en evenementenlocatie in één!

Verkocht

Omschrijving


In de verkoop bij Van Alkemare: Authentiek dorpscafé met naastgelegen broodjeszaak (tevens uiterst geschikt als snackbar), bekend als succesvolle evenementenlocatie!

De onderneming
De onderneming is onderverdeeld in de broodjeszaak en het café, beiden met separate ingang en daardoor eenvoudig afzonderlijk te exploiteren. Het gezellige dorpscafé beschikt over ca. 50 zitplaatsen en zo’n 100 staplaatsen. Achterin is een ruimtebesparend ondergronds biljart. Het café is standaard geopend op vrijdagavond, de rest van de week is het café beschikbaar op afspraak voor groepen vanaf 15 pers. voor diverse gelegenheden. Nagenoeg ieder weekend worden er diverse evenementen op deze locatie georganiseerd, zoals verjaardagen, bruiloften en jubilea.

Naast het café bevindt zich de broodjeszaak met goedlopend afhaal-/bezorgconcept. Van maandag t/m vrijdag kunnen hier vers belegde broodjes besteld worden. De ruime achtergelegen keuken is zowel toegankelijk vanuit het café als de broodjeszaak. De broodjeszaak is ook uiterst geschikt als cafetaria/snackbar, alsmede door de aanwezige apparatuur zoals een bakwand/friteuse. 

Aan de achterzijde van het pand, via de zijkant te bereiken, bevindt zich een sfeervolle binnenplaats. De binnenplaats fungeert als zonnig buitenterras (met ca. 40 zitplaatsen) en beschikt tevens over een overdekte ruimte. 's Zomers is dit de ideale locatie voor evenementen. Als kers op de taart is er een riante opslagruimte (ca. 90 m2) aanwezig met twee verdiepingen. 

Locatie/Ligging 
De onderneming is gelegen in het centrum van Nieuwveen. Op 50 meter lopen bevindt zich een busverbinding. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. 

Openingstijden 
Iedere vrijdag is het café geopend van 16.00 tot 00.00 uur. Overige dagen openingstijden op aanvraag. Uiteraard mag koper zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente valt.
 
Bestemming 
Op deze locatie is horeca mogelijk t/m categorie 2, waaronder cafetaria of snackbar. Neemt u contact op met de gemeente voor de mogelijkheden.

Samenvatting
- Vraagprijs G/I: € 19.500,-
- Huurprijs: € 1.450,- excl. btw per maand
- Bedrijfsoppervlakte (excl. opslag): ca. 130 m2
- Oppervlakte opslagruimte: ca. 90 m2
- Aanvaarding: In overleg 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Café
Status Verkocht
Adres Kerkstraat 10
Postcode 2441 CD
Plaats Nieuwveen
Objectcode 1394
Provincie Zuid-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Type horeca Café
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen In overleg
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.