Hart voor horeca

Koelmalaan 350

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Goedlopend cateringbedrijf annex maaltijdenservice in bedrijfsverzamelgebouw "De Telefooncentrale" in Alkmaar.

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Netjes ingericht cateringbedrijf/maaltijdenservice met grote klantenkring in Alkmaar.

Het cateringbedrijf
Dit goedlopende cateringbedrijf annex maaltijdenservice is gelegen op een centrale locatie in het voormalige KPN-gebouw "De Telefooncentrale" in Overdie, waar cultuur en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. 

De Telefooncentrale huisvest circa 80 tot 85 andere innovatieve bedrijven waarbij het cateringbedrijf de enige lunchverstrekker is binnen het bedrijfsverzamelgebouw. Er is dagelijks een goede afname van lunches van de diverse gebruikers in het gebouw.

Daarnaast kunnen bewoners uit Alkmaar en omgeving via een overzichtelijke en klantvriendelijke website thuismaaltijden bestellen waarbij ze per dag twee keuzemogelijkheden hebben. Naast de maaltijdenservice wordt er ook catering aan huis verzorgd voor feesten en partijen. Er is een goede samenwerking met zorginstanties voor senioren. Er worden wekelijks zo'n 900 tot 1000 warme maaltijden thuis bezorgd in Alkmaar en omstreken.

Huidige eigenaren hebben ca. 16 jaar geleden het bedrijf overgenomen maar het concept bestaat al 26 jaar. In de loop der tijd hebben ze vast klantenkringen opgebouwd en het bedrijf helemaal geoptimaliseerd. De apparatuur is nog maar 5 jaar oud en verkeert in zeer goede staat.

Er zijn ontwikkelplannen in Overdie wat behelst dat er in de nabije toekomst tussen de 3000 en 4000 woningen bij worden gebouwd, bron: www.herontwikkelingoverdie.nl.

Bestemming
De bestemming op deze locatie is gemengd. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

Samenvatting 
- Vraagprijs onderneming: € 159.500,-
- Huurprijs pand: € 1.025,- excl. btw per maand
- Servicekosten: € 301,- excl. btw per maand
- Omschrijving servicekosten: Levering en gebruik van verwarming, water, elektra, schoonmaak, glasbewassing, onderhoud en keuring lift, onderhoud en keuring brandblusmiddelen en ontruimingsinstallatie, afvalverwerking, oud papierverwerking, verbruiksartikelen sanitair, groenonderhoud, beveiliging en administratieve afhandeling van bovengenoemde zaken.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Details


Type Cateringbedrijf
Vraagprijs onderneming € 159.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 1.025,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 74 m2
Adres Koelmalaan 350
Postcode 1812 PS
Plaats Alkmaar
Objectcode 1393
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Type horeca Cateringbedrijf
Terrasvergunning Geen terras aanwezig, geen terrasmogelijkheden
Personeelsverplichtingen In overleg
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Staat van inventaris Uitstekend
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.