Hart voor horeca

Koelmalaan 350

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Gerenommeerd cateringbedrijf/maaltijdenservice met grote klantenkring in Alkmaar!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Netjes ingericht cateringbedrijf/maaltijdenservice met grote klantenkring in Alkmaar. Dit bedrijf levert maaltijden aan huis en heeft jarenlange samenwerkingen met verschillende zorginstellingen in de directe omgeving. Hierdoor levert men aan een vaste klantenkring en kan er heel efficiënt ingekocht, geproduceerd en geleverd worden! Een stabiele omzet gerealiseerd in zeer beperkte werktijden!! 

De vraagprijs zonder overname locatie en inventaris is € 99.500,-.

De vraagprijs inclusief overname locatie en inventaris is € 139.500,-. 

Gedeeltelijke financiering is bespreekbaar.

Het bedrijf is gevestigd op een centrale locatie in het voormalige KPN-gebouw "De Telefooncentrale" in Overdie.

De Telefooncentrale huisvest circa 80 tot 85 andere innovatieve bedrijven waarbij het cateringbedrijf de enige lunchverstrekker is binnen het bedrijfsverzamelgebouw. Er is dagelijks een goede afname van lunches van de diverse gebruikers in het gebouw. 

Het bedrijf is zeer efficient ingericht en er zijn eigen software systemen en processen ontwikkelt. Bewoners uit Alkmaar en omgeving kunnen via een overzichtelijke en klantvriendelijke website thuismaaltijden bestellen waarbij ze per dag twee keuzemogelijkheden hebben. Naast de maaltijdenservice wordt er ook catering aan huis verzorgd voor feesten en partijen. Er is een goede samenwerking met zorginstanties voor senioren. Er worden wekelijks zo'n 900 tot 1000 warme maaltijden thuis bezorgd in Alkmaar en omstreken.

Huidige eigenaren hebben ca. 16 jaar geleden het bedrijf overgenomen maar het bedrijf bestaat al 26 jaar. In de loop der tijd hebben ze het bedrijf helemaal geoptimaliseerd voor hun opvolger!

Details
- Vraagprijs onderneming zonder overname inventaris en locatie: € 99.500,- (u koopt in dit geval Handelsnaam,  huisstijl, naamsbekendheid, website, klantenbestand, personeelsbestand met bijbehorende afspraken, proceskennis (rijroutes, werkprocessen en afspraken met klanten), automatisering / software, Sealapparaat koelmaaltijden, Sealapparaat aluminium warme maaltijden (2x) en isolatiecontainertjes voor het warmhouden van maaltijden tijdens bezorging (ca. 150 stuks)
- Vraagprijs onderneming inclusief inventaris en overname van de locatie in de Telefooncentrale: € 139.500,- 
- Gedeeltelijke financiering vanuit verkoper is bespreekbaar tegen nader te bepalen voorwaarden
- Huurprijs pand: € 1.081,- excl. btw per maand (overname huurcontract niet verplicht!)
- Servicekosten: € 331,- excl. btw per maand (overname huurcontract niet verplicht!)
- Omschrijving servicekosten: Levering en gebruik van verwarming, water, elektra, schoonmaak, glasbewassing, onderhoud en keuring lift, onderhoud en keuring brandblusmiddelen en ontruimingsinstallatie, afvalverwerking, oud papierverwerking, verbruiksartikelen sanitair, groenonderhoud, beveiliging en administratieve afhandeling van bovengenoemde zaken.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Details


Type Cateringbedrijf
Vraagprijs onderneming € 99.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 1.081,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 74 m2
Adres Koelmalaan 350
Postcode 1812 PS
Plaats Alkmaar
Objectcode 1393
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Geen terras aanwezig, geen terrasmogelijkheden
Personeelsverplichtingen In overleg
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Staat van inventaris Uitstekend
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.