Hart voor horeca

Verkocht

Czaar Peterstraat 173

Amsterdam, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Restaurant en delicatessenwinkel met cateringservice in een karakteristieke buurt in Amsterdam!

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT bij Van Alkemare: Restaurant en delicatessenwinkel met cateringservice in een karakteristieke buurt in Amsterdam!

De bedrijfsruimte (totaal ca. 161 m2) bestaat uit een restaurant met terras (ingang Conradstraat) en een delicatessenwinkel (ingang Czaar Peterstraat). Door de afzonderlijke ingangen aan verschillende straatzijdes zijn beide ondernemingen naar eigen wens gemakkelijk afzonderlijk te exploiteren. Het restaurant en de delicatessenwinkel maken beiden gebruik van dezelfde centraal in het pand gelegen bedrijfskeuken, welke tevens in gebruik is voor de succesvolle cateringservice die de huidige ondernemer draait.

Het restaurant
Het restaurant (ca. 63 m2) heeft een frisse en verzorgde uitstraling en is netjes afgewerkt. De inventaris verkeerd in goede staat. De grote raampartijen maken het een lichte, aangename ruimte. De zitgelegenheid is ruim opgesteld en biedt zitplaats voor ca. 45 gasten. In het midden van het restaurant staat de ruime bar met o.a. tapinstallatie en hoogwaardige koffiemachine voor bereiding van dranken. Er zijn diverse koelingen aanwezig en de bar is voorzien van een prachtige houten achterwand. Achterin het restaurant bevindt zich nog een kleine open voorbereidingsruimte.

Op het voorgelegen terras zijn ca. 16 zitplaatsen aanwezig.

Via een lage trap komt men op een tussenverdieping uit, waar zich de nette keuken bevindt (in 2023 gerenoveerd) en de trap naar het souterrain met opslagruimte en twee aparte toiletten met voorportaal.

De delicatessenwinkel
In de delicatessenwinkel (ca. 34 m2) worden ambachtelijke Italiaanse producten verkocht, welke worden gepresenteerd in de stellages aan de wand, op de tafel in het midden van de winkel en bij de (kassa)counter in de koelvitrine. Het aanbod bestaat o.a. uit olijfolie, azijnen, wijnen, 
ambachtelijk Italiaans schepijs en andere bijzondere producten. Er zijn enkele zitplaatsen gecreëerd voor gasten. De winkel is, net als het restaurant, voorzien van grote raampartijen voor veel lichtinval.

Locatie/ligging
Het restaurant en de delicatessenwinkel zijn gelegen in de Czaar Peterbuurt: een echte Amsterdamse gezellige winkelbuurt, met een lokaal karakter. In de Czaar Peterstraat zijn leuke gespecialiseerde winkels en horecagelegenheden. In 2015 is de Czaar Peterstraat uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland. Verder is de buurt flink aan het groeien, er worden nu nog 1700 nieuwe woningen gebouwd en er staat rondom de straat een aantal grote hotels. In de omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid (op straat en parkeergarages).

Bestemming 
Op dit moment beschikt de locatie over de enkelbestemming Gemengd-1 (met horecacategorie 4). Neem contact op gemeente Amsterdam voor meer informatie over de mogelijkheden. 

Openingstijden
Het restaurant is van woensdag t/m zondag geopend van 17:00-00:00 uur. De delicatessenwinkel is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 12:00-20:30 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang binnen de maximale openingstijden van gemeente  Amsterdam.

 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Cateringbedrijf
Status Verkocht
Adres Czaar Peterstraat 173
Postcode 1018 PK
Plaats Amsterdam
Objectcode 1379
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen In overleg
Brouwerij verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.