Hart voor horeca

Verkocht

Planetenlaan 5

Haarlem, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: VERKOCHT Volledig uitgeruste bezorg-/afhaallocatie in Haarlem

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Een fraaie bezorg- en afhaallocatie gevestigd in een voormalig schoolgebouw (antikraak) met een centrale ligging in Haarlem. De locatie is ingericht als mobiele productiekeuken. Het geheel is (indien gewenst) eenvoudig demonteerbaar en te verplaatsen.

De bezorg-/afhaallocatie
Deze zeer ruime locatie omvat een oppervlakte van maar liefst ca. 389 m2. Het huidige concept vertaalt zich naar het produceren van verse maaltijden, uitsluitend bedoelt voor bezorgen en afhalen (ook wel 'dark kitchen; genoemd). Deze locatie leent zich dan ook perfect uit voor dit concept en het voortzetten hiervan door de nieuwe huurder.

De ruimte is gevestigd in een karakteristiek gebouw namelijk een voormalige schoolgebouw van het Nova College, dat midden leegstandbeheer verhuurd wordt. De ruimte is via de zijkant van het pand te bereiken, waarna men de binnenplaats bereikt. In de hoek van de binnenplaats bevindt zich de entree van de bedrijfsruimte, gevestigd in het souterrain van het gebouw. Bij binnenkomst treft men de hal-/wachtruimte, waar klanten met afhaalbestellingen worden ontvangen.

Aan de rechterzijde bevindt zich de bedrijfshal/ opslagruimte van maar liefst ca. 288 m2. Grenzend hieraan treft men de volledig uitgeruste productiekeuken (ca. 54 m2). De keuken is tevens te bereiken via de hal.

Locatie/ligging
Het pand heeft een centrale ligging in de Indische Buurt in Haarlem met vele uitvalswegen richting Bloemendaal, Santpoort, Overveen, Zandvoort, Heemstede etc. In de omgeving is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Afhaal/bezorging
Alternatief gebruik
Bedrijfshal,  Horecapand
Status Verkocht
Adres Planetenlaan 5
Plaats Haarlem
Objectcode 1333
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Nee
Vetvangput Niet aanwezig
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.