Hart voor horeca

Nieuwezijds Voorburgwal 115

Amsterdam, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Prachtig restaurant op A-locatie in centrum Amsterdam

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Op een fantastische locatie aan de Nieuwezijds Voorburgwal in hartje Amsterdam heeft Van Alkemare Horecamakelaardij dit fraaie restaurant in de verkoop. Tevens zijn er nog twee andere vestigingen van deze franchise te koop in Amsterdam, eveneens bij Van Alkemare.

De andere twee vestigingen bevinden zich op Amstelstraat 7 en Gelderlandplein 207. Wij verwijzen u graag naar onze website voor meer informatie over deze restaurants. De prijs voor de drie vestigingen tezamen is op aanvraag. 

Klikt u hier voor meer informatie over Amstelstraat 7 in Amsterdam
Klikt u hier voor meer informatie over Gelderlandplein 207 in Amsterdam-Zuidas

Voorkeur van opdrachtgever gaat uit naar verkoop van alle drie vestigingen in Amsterdam in één keer, echter is individuele verkoop ook mogelijk.
Tevens is er de mogelijkheid dat de gehele brand wordt overgenomen, waaronder op dit moment ook een vestiging in Cairo, de hoofdstad van Egypte. Meer informatie is op aanvraag aanwezig.

Het restaurant op de Nieuwezijds Voorburgwal
Bij binnenkomst bevindt men zich op de begane grond, waar direct de toepasselijke en moderne inrichting van het restaurant opvalt. Er kunnen ca. 30 personen plaatsnemen. Naast een fraai opgemaakte vitrine, waar diverse visproducten zijn uitgestald, zijn er achterin nog een sfeervolle bar met aparte opslagruimte, een personeelsgarderobe en twee keukenliften voor voedsel en vaat aanwezig. In het halletje, waar ook de leveranciersingang is, kan het personeel via een trap zowel de kelder als de eerste verdieping bereiken. 

Halverwege het restaurant bevindt zich de trap naar de kelderverdieping, waar er een apart dames- en herentoilet met voorportaal voor de gasten aanwezig is. In de kelder bevinden zich tevens de ruime, goed uitgeruste keuken, diverse opslagruimtes en koelcellen.

De trap in het restaurant leidt tevens naar de tweedelige vide op de eerste verdieping, alwaar er in totaal zitplaats is voor ca. 40 personen. Ook hier is een bar aanwezig, evenals twee keukenliften. Vanaf de vide heeft men zicht op de begane grond en kan men tevens gedeeltelijk naar buiten kijken. 

Elke dag worden de meest verse vis, schelp- en schaaldieren, kreeft, krab en nog veel meer geserveerd, tezamen met de beste biologische groenten en fruit. 

Locatie/Ligging 
Dit mooie restaurant, gevestigd in een historisch rijksmonument met klokgevel, is gelegen aan de Nieuwezijds Voorburgwal in het hartje van Amsterdam op een zeer drukke (traffic) locatie. De Dam met publiekstrekkers als het Koninklijk Paleis, De Nieuwe kerk en Madame Tussaud’s bevindt zich op een steenworp afstand van het restaurant. Er is ruime parkeergelegenheid in parkeergarage De Kolk en tramlijn 1,2 en 5 zijn op loopafstand.

Openingstijden
Het restaurant is de gehele week geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Amsterdam valt.

Samenvatting 
- Vraagprijs inventaris: N.O.T.K.
- Huurprijs:  € 12.000,- per maand exclusief BTW
- Overname: in overleg 
- Bedrijfsoppervlakte:  ca. 295 m2
- Zowel individuele als gezamenlijke koop is mogelijk. Tevens is koop van de gehele brand (waaronder vestiging in Cairo) bespreekbaar.


Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl
 

Details


Type Restaurant
Vraagprijs onderneming N.O.T.K.
Huurprijs pand € 12.000,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 295 m2
Adres Nieuwezijds Voorburgwal 115
Postcode 1012RH
Plaats Amsterdam
Objectcode 1322
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Besloten Vennootschap
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Type horeca Restaurant

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.