Hart voor horeca

Verhuurd

Strandslag 1

Julianadorp, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verhuurd: VERHUURD Goedlopend restaurant op fraai bungalowpark

Verhuurd

Omschrijving


VERHUURD Centraal gelegen op het fraaie bungalowpark "Strandslag Julianadorp" is dit restaurant te huur/pacht.

Het restaurant
Het restaurant bestaat uit twee ruime en lichte zitgedeeltes, welke in gebruikelijke opstelling plaats bieden aan 50 tot 70 gasten. Momenteel is het zitgedeelte echter ruimtelijker opgesteld wegens de coronamaatregelen (zie foto's). De gezamenlijke oppervlakte beslaat ruim 100 m2. Het gedeelte wat grenst aan het grote terras beschikt over een bar, waarachter de toegang tot de keuken is. Beide zitgedeeltes beschikken ieder over een separaat dames- en herentoilet. Er is een drietal opslagruimtes aanwezig met
diverse koel- en vriesapparatuur.

Vanaf het (deels overdekte) terras heeft men een fraai uitzicht over de naastgelegen midgetgolfbaan, welke door exploitant wordt verhuurd, evenals de bolderkarren, skelters, trampolines en fietsen. Hiervoor wordt een provisie ontvangen. Het restaurant verzorgt 's morgens vanaf 8.00 uur verse broodjes en beschikt tevens over een uitgebreide lunch- en dinerkaart.

Het bungalowpark
Op het ca. 33 ha grote bungalowpark staan 333 huizen welke particulier bezit zijn. Er komen vooral gezinnen met jonge kinderen op het park, wat zorgt voor een goede omzet. Verder beschikt het park over een waterspeeltuin, dierenweide, fietsverhuur en trampolines.

Locatie/ligging
Het restaurant is gunstig gelegen op het bungalowpark, nabij de ingang. Het is daarom tevens goed toegankelijk voor gasten van buiten het park.

Openingstijden
In overleg met de gemeente en parkeigenaren, nader te bepalen.

Inventaris
Een deel van de inventaris (voornamelijk losse artikelen) zijn eigendom van de vertrekkende pachter en deze kunnen los worden overgenomen tegen een nader overeen te komen prijs.

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Cafetaria,  Eetcafé,  Grandcafé,  Horecapand,  Lunchroom
Status Verhuurd
Adres Strandslag 1
Postcode 1787 PD
Plaats Julianadorp
Objectcode 1311
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Bedrijfsvorm Besloten Vennootschap
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.