Hart voor horeca

Verkocht

Middenwaard 145

Heerhugowaard, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: VERKOCHT Lunchroom/broodjeszaak met zonnig terras in Heerhugowaard

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT: Deze broodjeszaak is onderdeel van een keten broodjeszaken. De lunchroom is netjes ingericht en is gelegen in het drukbezochte winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard.

De lunchroom
Het betreft een modern ingerichte zaak, met een geweldige lichtinval vanwege de prachtige grote raampartijen. Het geheel is ruim opgezet met ca. 40 zitplaatsen in het eetgedeelte binnen en een uitgifte balie in het midden van de zaak.

Achter de uitgiftebalie bevindt zich de spoel- en/of bereidingskeuken met voldoende opslagruimte en een koel- en vriescel. Achter in de zaak zijn er twee toiletten aanwezig met voorportaal, dit betreft een dames en herentoilet.

Het terras is gelegen op het zuidwesten, zeer gunstig bij zonnige dagen met prachtig uitzicht over het water. Er zijn in huidige opstelling ca. 24 zitplaatsen op het terras mogelijk.

Locatie/Ligging
De lunchroom is gelegen nabij het Coolplein tussen allerlei andere eetgelegenheden, een theater, de bioscoop, een bowlingcenter en uiteraard de ingang naar winkelcentrum Middenwaard.

Voor de zaak is ruim voldoende parkeergelegenheid voor bezorgfietsen en/of -scooters. Er zijn meerdere parkeerterreinen waar gasten hun auto kunnen parkeren, dit betreft wel betaald parkeren.

Bestemming
Op dit moment beschikt de locatie over enkelbestemming Centrum - 1, wat betekent dat tot en met horecacategorie 3 mogelijk is. Neemt u contact op met gemeente Heerhugowaard voor meer informatie.

Openingstijden
Koper mag zelf dienst openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Heerhugowaard valt. De lunchroom is dagelijks geopend van 11:00 tot 16:00 uur.

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Lunchroom
Status Verkocht
Adres Middenwaard 145
Postcode 1703 SC
Plaats Heerhugowaard
Objectcode 1309
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Besloten Vennootschap
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen In overleg
Type horeca Lunchroom
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.