Hart voor horeca

Verpacht

Bag nr. 491

Castricum aan Zee, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verpacht: VERPACHT Fraai paviljoen op het noordelijk deel van het strand in Castricum (niet jaar-rond). Een unieke locatie voor een ondernemersavontuur op het strand!

Verpacht

Omschrijving


VERPACHT: Prachtig strandpaviljoen met groot terras op het strand van Castricum aan Zee. Verpachter zal zich focussen op de strandhuisjes (er mogen er nog meer gerealiseerd worden) en wenst de exploitatie van het paviljoen uit handen te geven aan een enthousiaste ondernemer (of ondernemerskoppel) die willen werken op het strand. Verkoop van het paviljoen heeft niet de voorkeur van verpachter maar is wellicht mogelijk over een paar jaar. Een eerste recht van koop in de pachtovereenkomst is daarbij bespreekbaar.
 
HET PAVILJOEN
Het paviljoen bestaat uit aan elkaar gekoppelde units. Het beschikt over een overdekt zitgedeelte, keuken met grote uitgiftebalie, kantoor, veel opslagruimten en een aparte unit met toiletten. Met een tent is het mogelijk het grootste gedeelte van het terras te overdekken waarmee bij minder weer meer ruimte ontstaat.
 
Op zonnige dagen is er ook verhuur van parasols en windschermen. Momenteel worden er geen bedjes verhuurd, maar dat mag wel.
 
STRANDHUISJES EN LOCKERS
Rondom het paviljoen bevinden zich diverse strandhuisjes welke van 01 mei tot en met 01 september op het strand staan. Een gedeelte hiervan is verhuurd aan vaste bewoners. Er is een aantal huisjes  voor een week, midweek of weekend te huur.
 
De huisjes behoren niet tot het gepachte, maar de bewoners zijn uiteraard wel graag geziene vaste gasten.
 
LOCATIE / LIGGING
Het geheel is unieke en rustig gelegen op 900 meter van de hoofdopgang van Castricum aan zee. Het is de uitvalsbasis voor kampeerders van de nabij gelegen Camping Bakkum, een van de grootste campings van Nederland, en de vaste gasten. Er is een groot parkeerterrein aanwezig bij de hoofdopgang en er leiden meerdere fietspaden tot aan de strandopgang, waar het paviljoen gelegen is.


OPENINGSTIJDEN
Het strandpaviljoen is geopend van maandag t/m zondag van 09.00 tot 22.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Castricum valt.
 
 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Strandpaviljoen
Alternatief gebruik
Restaurant
Status Verpacht
Adres Bag nr. 491
Plaats Castricum aan Zee
Objectcode 1300
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Staat van inventaris Goed
Overige verplichtingen Lopende leaseovereenkomst op inventaris artikelen
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Type horeca Restaurant, Strandpaviljoen
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.