Hart voor horeca

Verkocht

Strandafgang Barnaart 20

Zandvoort, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: VERKOCHT Prachtig strandpaviljoen met mogelijkheid tot realisatie van strandhuisjes in Zandvoort

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT Prachtig strandpaviljoen op groot perceel in Zandvoort met mogelijkheid tot realisatie van strandhuisjes. het paviljoen staat op uitstekende locatie op een riant perceel van ca. 2220 m2.
 
HET PAVILJOEN
Het paviljoen is in 2003 compleet vernieuwd en de afgelopen jaren keurig onderhouden. Op dit moment bestaat het bedrijf uit een restaurantzaal met een bar, een afhaalbuffet/selfservice voor drankjes, een toiletunit met ruime sanitaire voorzieningen, voldoende ruimte voor opslag en een ruime keuken met hoogwaardige apparatuur. De keuken is centraal gelegen met aangrenzend een magazijn/opslagruimte waar zich tevens een aparte koel- en vriescel bevindt. Aan de andere kant van de keuken is de afwasruimte. Het paviljoen beschikt tevens over een feest/vergaderruimte met separaat toilet.
 
Op het terrein is een aantal speelattributen voor kinderen, heerlijke loungebanken en een enorm terras aanwezig. Tevens worden er huur-zonnebedden aangeboden.
 
Er is de mogelijkheid een loods te huren. Deze wordt los te huur aangeboden voor een huurprijs van € 1.250,- exclusief btw per maand. Er is mogelijkheid voor het parkeren van twee auto’s op het eigen terrein van de eigenaar via vergunning van de gemeente.
 
VAKANTIEWONINGEN
Het geheel biedt veel mogelijkheden tot uitbreiding van de locatie en/of opstallen. Het is bijvoorbeeld mogelijk op het perceel ca. 6 seizoensgebonden vakantie/recreatiewoningen te realiseren, wat een enorme omzetpotentie geeft. De realisatie en exploitatie van deze huisjes is onder voorbehoud verkrijging vergunning van de gemeente.
 
LOCATIE / LIGGING
Het paviljoen ligt aan de Noord Boulevard van Zandvoort op het strand, op loopafstand van het centrum en op circa 10 minuten loopafstand van het station. In de directe omgeving zijn diverse parkeermogelijkheden.
 
BESTEMMING
Op dit moment beschikt de locatie over enkelbestemming recreatie-dagrecreatie. Neemt u contact op met de gemeente Zandvoort voor meer informatie over de mogelijkheden.
 
OPENINGSTIJDEN
Het strandpaviljoen is geopend van maandag t/m zondag van 09:00 tot 21.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Zandvoort valt.
 


 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Strandpaviljoen
Alternatief gebruik
Horecapand,  Loungebar,  Restaurant
Status Verkocht
Adres Strandafgang Barnaart 20
Postcode 2041 KB
Plaats Zandvoort
Objectcode 1251
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Staat van inventaris Goed
Type horeca Horecapand, Loungebar, Restaurant, Strandpaviljoen
Brouwerij verplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Personeelsverplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Terrasvergunning Terras op eigen grond aanwezig
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.