Hart voor horeca

Middenwaard 18

Heerhugowaard, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Onder voorbehoud verkocht: Bezorg en afhaal restaurant op zeer goede locatie in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard.

Omschrijving


OVB VERKOCHT bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Bezorg en afhaal restaurant op zeer goede locatie in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard.
 
De onderneming 
Het betreft hier een zeer nette afhaal en bezorg locatie in een druk winkelgebied. In huidige opstelling zijn er ca. 30 zitplaatsen gecreërd. Door grote raampartijen aan de voorzijde die voor veel lichtinval zorgen oogt de zaak zeer ruim. Bij binnenkomst is aan de rechterzijde het uitgifte/bakgedeelte met daarachter de opslag met koelcel. Er is tevens een spoelstraat met extra bergruimte aan de achterzijde van de winkelruimte.

Locatie/Ligging 
De zaak bevindt zich direct naast een van de ingangen van het overdekte winkelcentrum “Middenwaard” met meer dan 150 winkels op het gebied van mode, lifestyle en  beauty. Tevens zijn er diverse horecagelegenheden te vinden. Op de voor gelegen parkeerplaats is volop parkeergelegenheid.
 
In het winkelcentrum worden regelmatig speciale shopping nights met ruimere openingstijden georganiseerd en zijn er altijd leuke events rondom bijvoorbeeld Moederdag, Sinterklaas en kerst.
 
Bestemming 
Op dit moment beschikt de locatie over bestemming Horeca-2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.
 
Openingstijden 
De zaak is op zondag, maandag en dinsdag gesloten. Verder is de zaak op woensdag tot en met zaterdag geopend van 15.00 uur tot 01.00. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Heerhugowaard valt.
 
Samenvatting 
- Vraagprijs goodwill/inventaris: TEAB, bieding gevraagd
- Huurprijs OG: € 2.566,- exclusief btw per maand
- Bedrijfsoppervlak: ca. 70m2,
- Overname: in overleg 


Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Details


Type Grillroom
Alternatief gebruik
(Eet)Café,  Koffiehuis,  Lunchroom,  Restaurant
Vraagprijs onderneming Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 2.566,- p/mnd excl. btw
Status Onder voorbehoud verkocht
Totaal bedrijfsoppervlakte 70 m2
Adres Middenwaard 18
Postcode 1703 SE
Plaats Heerhugowaard
Objectcode 1244
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Vergunningen Exploitatie vergunning
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.