Hart voor horeca

Kaasmarkt 5

Medemblik, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Op uitstekende locatie gelegen café van ca 70 m2 in centrum Medemblik

Omschrijving


VOLLEDIGE OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: op uitstekende locatie gelegen café van ca. 70 m2 in het centrum van het toeristische Medemblik.

DE ONDERNEMING
Dit café is gezellig ingericht en leent zich uitstekend voor feesten of partijen. Er is achterin het pand een opslag van ca. 6m2.

De voorpui van het pand kan nagenoeg helemaal geopend worden waardoor de zaak verbonden wordt met het terras aan de voorkant. Het geheel is momenteel volledig ingericht voor exploitatie als café en voorzien van twee toiletten met voorportaal en bar met toebehoren. U kunt hier zonder grote investeringen het café voortzetten of een eigen formule ontwikkelen.

Het café heeft binnen ca. 50 zitplaatsen (ca. 30 in coronatijd). In en op het terras aan de voorkant is er ruimte voor ca. 30 personen. In het café kan als het als nachtclub functioneert ca. 100 man staan.

LOCATIE
De Nieuwstraat en de aangrenzende Kaasmarkt zijn de hoofdwinkelstraten in Medemblik waar de meeste horeca zich bevindt. Medemblik ligt op ca. 6 km van de A7 en is een toeristische trekpleister met een prachtige haven aan het IJsselmeer. In het hoogseizoen rijdt er regelmatig een stoomtram met vele toeristen richting Medemblik. Bushaltes liggen op ca. 5 min loopafstand. 

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie vergelijkbare horeca als het huidige mogelijk (café/eetcafé). Wellicht zijn andere formules ook toegestaan. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
Behoudens de huidige lockdown is deze onderneming geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 04.00 uur. Uiteraard bent u als ondernemer vrij binnen de gestelde tijden zoals aangegeven door de gemeente uw eigen openingstijden te bepalen. 

DETAILS
• Vraagprijs g/i.: € 10.000,- 
• Huurprijs € 1.850,- vrij van btw per maand
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 70 m2 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl.
 

Details


Type Café
Alternatief gebruik
(Eet)Café
Vraagprijs onderneming € 10.000,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 1.850,- p/mnd vrij van btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 70 m2
Adres Kaasmarkt 5
Postcode 1671 BE
Plaats Medemblik
Objectcode 1228
Provincie Noord-Holland
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Vergunningen Exploitatie vergunning, Volledige Drank en Horeca vergunning
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Overige verplichtingen Tapinstallatie bruikleen

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken


Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten 

Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt

Zoekprofielen aanmaken

Uw dossiers beheren

Direct aanmaken