Hart voor horeca

Verhuurd

Molenstraat 1

Schagen, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verhuurd: Ca. 107m2 casco horeca/winkelruimte in centrum Schagen

Verhuurd

Omschrijving


Te huur: ca. 107 m2 casco horecaruimte met zonnig terras gelegen in het centrum van Schagen. De in het pand aanwezige inventaris/inrichting kan overgenomen worden in overleg met huidige huurder. 

HET HORECAPAND EN LIGGING
Het pand heeft een uniek karakter mede door de gestucte gevels en omdat het een lang gerekt pand is midden op de splitsing van Gedempte Gracht in Schagen. Hierdoor heeft het pand ook twee entrees zowel aan de zijde van de Molenstraat als aan zijde van Nieuwe laagzijde zit een ingang. Momenteel is deze ruimte in gebruik als koffiehuis met cadeau winkel. De ruimte is ook uitermate geschikt om als dagzaak zoals lunchroom te exploiteren.  

Het pand is van bouwjaar 1913, is voorzien van energielabel D en de elektrische installatie is in 2018 goedgekeurd volgens de NEN1010/3140 normering. Het pand ligt direct aan een gezellige winkelstraat, hierdoor komen er veel passanten langs. Op donderdag wordt de wekelijkse markt gehouden, welke momenteel alleen voedingsmiddelen mag verkopen maar normaal gesproken is dit een grote markt met een varierend aanbod van voedingsmiddelen, kleding en snuisterijen. Schagen is een gezellige plattelandsstad wat bruist, er worden veel activiteiten door het jaar georganiseerd zoals Paasvee, de West-Friese Folkloremarkt en natuurlijk de zomerse kermis. Het stadje trekt veel toeristen aan, met name onze Duitse buurgenoten bezoeken het stadje graag. Het ligt op korte afstand van de zee met prachtige stranden en de stad heeft voldoende te bieden om je er als toerist goed te kunnen vermaken.

De horecaruimte is ca. 107 m2 groot, er zijn circa 50 zitplaatsen mogelijk binnen in de zaak en buiten op het terras nog eens circa 10 zitplaatsen. De horecaruimte is voorzien van een dames en herentoilet, een aparte keuken en twee opslag/voorraadruimtes achterin het pand.

OPPERVLAKTEN / INDELING
De begane grond beslaat ca. 107 m2, waarvan ca. 10 m2 opslag en ca. 
10 m2 keuken. Oppervlaktes zijn indicatief en niet conform NEN2580. Voor zekerheid over de oppervlaktes adviseren wij een NEN2580 meting te laten uitvoeren.

BESTEMMING
Op dit moment beschikt de locatie over categorie centrum 1. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

SAMENVATTING 
• Huurprijs horecapand: op aanvraag
• Bedrijfsoppervlak: ca. 107m2, Terras: ca. 10 m2 
• Overnamedatum: in overleg
• ROZ huurovereenkomst winkelruimte model 2008
• Drie maanden waarborgsom

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl.

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Lunchroom
Alternatief gebruik
Bloemenwinkel,  Cadeauwinkel,  Horecapand,  Koffiehuis
Status Verhuurd
Adres Molenstraat 1
Postcode 1741 BJ
Plaats Schagen
Objectcode 1227
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Type horeca Bloemenwinkel, Cadeauwinkel, Horecapand, Koffiehuis, Lunchroom, Lunchroom
Vergunningen Exploitatie vergunning
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Vetvangput Niet aanwezig

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.