Hart voor horeca

Verkocht

Arnold Schönberglaan 9

Amsterdam, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Veelzijdig horecabedrijf op uitstekende locatie op de Zuidas in Amsterdam

Verkocht

Omschrijving


Veelzijdig horecabedrijf op uitstekende locatie op de Zuidas in Amsterdam.
 
HET RESTAURANT
Kookstudio Nine is een bedrijf met veel mogelijkheden. Het bedrijf wordt geëxploiteerd als restaurant alsmede kookstudio, evenementenlocatie,   vergaderruimte en catering, een perfect combinatie in deze omgeving. Het bedrijf is gevestigd in een prominent hoekpand op goede zichtlocatie. Het restaurant heeft ca. 80 zitplaatsen en in de kookstudio kunnen eveneens 80 gasten plaatsnemen.
 
Dankzij het fijne voorliggende terras (ca. 30 zitplaatsen) en de grote raampartijen in de gevel valt de zaak goed op. De combinatie van grote raampartijen en het hoge plafond creëert optisch nog meer ruimte. Het interieur is modern met veel lichte tinten. De zeer professionele keuken leent zich uitstekend als presentatie- en productiekeuken.
 
Deze zeer complete horecazaak op toplocatie kan per direct overgenomen worden.
 
LOCATIE / LIGGING
Deze horecazaak is gelegen op de bruisende Zuidas waar met name doordeweeks duizenden werkenden dagelijks deze locatie passeren. Het station Amsterdam Zuid is op steenworpafstand. Naast werkenden kan men hier eveneens veel studenten van de Vrije universiteit Amsterdam en bezoekers van het ziekenhuis UMC verwachten.
 
ZUIDASDOK
Zuidasdok is een van de grootste infrastructurele projecten van Nederland die in 2020 van start gegaan is. Het project zorgt voor een betere bereikbaarheid van de Amsterdamse wijk Zuidas en van het noordelijk deel van de Randstad, zowel over de weg als met het openbaar vervoer. Zuidasdok is een samenwerking van Rijkswaterstaat, ProRail en de gemeente Amsterdam. Tevens zal er een extra in-uitgang bij de voordeur van het pand komen wat zal resulteren in meer traffic.
 
BESTEMMING
Op dit moment beschikt de locatie over categorie Enkelbestemming Gemengd. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.
 
OPENINGSTIJDEN
De onderneming is momenteel gesloten. De openingstijden waren voorheen van maandag tot zondag van 12:00 to 20:30 uur. Conform de huidige vergunning mag het bedrijf momenteel doordeweeks tot 01:00 en in het weekend tot 03:00 geopend zijn. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Amsterdam valt.
 
SAMENVATTING

•            Veelzijdig bedrijf op prachtige locatie op de Zuidas
•            Bedrijfsoppervlak: ca. 350m2, Terras: ca. 50m2
•            Overname: per direct mogelijk
 
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging,  Cateringbedrijf,  Horecapand,  Loungebar,  Lunchroom,  Zalencentrum
Status Verkocht
Adres Arnold Schönberglaan 9
Postcode 1082 MJ
Plaats Amsterdam
Objectcode 1226
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding Per direct
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Brouwerij verplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Overige verplichtingen Lopende leaseovereenkomst op inventaris artikelen, Tapinstallatie bruikleen
Personeelsverplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Staat van inventaris Uitstekend
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.