Hart voor horeca

Verkocht

Kennemerlaan 24

IJmuiden, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Horecapand met bovenwoning in centrum van IJmuiden

Verkocht

Omschrijving


Horecapand met bovenwoning, gelegen aan de hoofdwinkelstraat in IJmuiden. De winkelruimte en de bovenwoning zijn momenteel beide verhuurd.

DE WINKELRUIMTE
In het verleden was op deze locatie een eetcafé gevestigd. Per februari 2017 is de winkelruimte verhuurd met een huurcontract van 5 + 5 jaar. De exploitant heeft hier een bar/loungecafé gevestigd. Deze huurder heeft bij aanvang van de huurperiode de gehele winkerlruimte naar casco leegehaald en het compleet verbouwd en opnieuw ingericht.
 
Bij binnenkomst bevindt men zich in het zitgedeelte van ca. 84 m2. Achterin de zaak zijn twee toiletten met voorportaal en een apart keukengedeelte van ca. 24 m2. In de keuken bevindt zich tevens een trapopgang naar de opslag op de eerste verdieping en een afzonderlijke c.v. ruimte. Het is mogelijk voor de zaak een terras te realiseren voor ca. 12 zitplaatsen.
 
DE BOVENWONING
De woning heeft een aparte opgang en beslaat ca. 108 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. De bovenwoning is in nette staat en in momenteel verhuurd.
 
LOCATIE / LIGGING
Het geheel is zeer goed bereikbaar via diverse uitvalswegen en is gelegen in een drukke winkelstraat. Er is parkeergelegenheid direct voor de deur en ruim voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.
 
BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie diverse bedrijfsvoering mogelijk binnen horecacategorie 3A. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden
 
SAMENVATTING
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Beleggingspand
Alternatief gebruik
Dancing,  Loungebar,  Restaurant
Status Verkocht
Adres Kennemerlaan 24
Postcode 1972 EN
Plaats IJmuiden
Objectcode 1202
Provincie Noord-Holland
Vetvangput Aanwezig
Woonruimte aanwezig Ja, woonruimte aanwezig
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Eigendomssituatie BOG Volledig eigendom
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.