Hart voor horeca

Verhuurd

Hekelstraat 19

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verhuurd: VERHUURD Horeca/bedrijfsruimte in centrum Alkmaar

Verhuurd

Omschrijving


VOLLEDIGE OMSCHRIJVING
VERHUURD bij Van Alkemare deze bedrijfsruimte, welke als café voortgezet kan worden maar ook geschikt is voor andere horecaconcepten zoals  café-restaurant of bar bistro. Ook detailhandel of een galerie behoort tot de mogelijkheden.
 
DE HORECA / BEDRIJFSRUIMTE
Het betreft hier een bedrijfsruimte van ca. 91 m2.  Bij binnenkomst komt men in het zitgedeelte met diverse barkrukken. De verhoogde bar is ruim opgezet, de aanwezige tapinstallatie wordt ter overname aangeboden (prijs n.o.t.k).
 
Naast de achterin gelegen toiletten is een doorgang naar een opslagruimte waarachter via een binnenplein met steeg de Sint Jacobsstraat bereikbaar is.
 
Het voormalig café was van oudsher een begrip in Alkmaar met name omdat het  35 jaar heeft bestaan, en werd door haar gasten gezien als de “meest echte en meest authentieke kroeg” in Alkmaar.
 
LOCATIE / LIGGING
Het pand is gelegen in het oude centrum, ook wel bekend als d’Oude Stad van Alkmaar, in de pittoreske Hekelstraat. Hier is een ruime diversiteit aan speciale winkels en horeca te vinden en wordt niet alleen door toeristen maar ook door de inwoners van Alkmaar en omstreken druk bezocht. Als men de straat uitloopt komt men uit op de “Plattestenenbrug” met daar een van de hoofd horecapleinen van Alkmaar.
 
BESTEMMING
De bestemming op deze locatie is Gemengd. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.
 
SAMENVATTING

Bedrijfsoppervlak: ca. 91 m2 + 15 m2 patio
Aanvaarding: in overleg

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Horecapand
Status Verhuurd
Adres Hekelstraat 19
Postcode 1811BL
Plaats Alkmaar
Objectcode 1198
Provincie Noord-Holland
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.