Hart voor horeca

Saturnusstraat 28

Volendam, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Fraaie cafetaria met goede ligging in Volendam

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Fraaie cafetaria met goede ligging in Volendam!

De cafetaria
De cafetaria is al ruim 20 jaar in handen van de huidige eigenaren, die de daarin gevestigde onderneming succesvol op de kaart hebben gezet in Volendam. De eigenaren zijn nu op zoek naar een geschikte en gedreven horecaondernemer die op deze locatie een eigen concept of het huidige concept wil gaan voortzetten.

De cafetaria is ca. 108 m2 groot en heeft een zeer nette en goed verzorgde uitstraling. De volledige inventaris, van de stoelen tot de keukenapparatuur, verkeerd in zeer goede staat. De producten uit het brede en gevarieerde assortiment worden aantrekkelijk gepresenteerd in de grote koelvitrine. De balie beschikt over een bereidingsruimte voor vers belegde broodjes en ijsjes, evenals een hoog rendement bakwand ten behoeve van de bereiding van snacks en patat.

De cafetaria beschikt over ca. 20 zitplaatsen in het ruim opgezette zitgedeelte. De houten details, karakteristieke hanglampen en houten balken plafond geven de cafetaria een eigen, unieke uitstraling. Er zijn twee gastentoiletten aanwezig met voorportaal. Aan de voorzijde zijn terrasmogelijkheden tot ca. 16 zitplaatsen.

Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de keuken en opslagruimte, voorzien van een koel- en vriescel. Tevens is er een leveranciersingang aan de zijkant van het pand.

Locatie/ligging
De cafetaria kenmerkt zich door haar uitstekende en goed bereikbare ligging. De cafetaria is omgeven door gratis parkeergelegenheid; pal voor de deur of op de parkeerplaats aan de zijkant van het pand. De cafetaria ligt aan een doorgaande weg middenin een woonwijk en wordt drukbezocht door buurtbewoners. In de omgeving is nagenoeg geen concurrentie met betrekking tot cafetaria's en vergelijkbare horecagelegenheden. De voetbalvereniging RKAV Volendam ligt op loopafstand, evenals diverse speciaalzaken en supermarkten.

Bestemming
Op dit moment beschikt de locatie over bestemming 'Detailhandel', horecacategorie 1a t/m 1c. Neemt u contact op met gemeente Edam-Volendam voor meer informatie over de mogelijkheden.

Openingstijden
Momenteel is de cafetaria geopend van maandag t/m zaterdag van 09:00 t/m 21:00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Edam-Volendam valt.

Optioneel i.c.m. overname productiekeuken & opslagruimte
De cafetaria behoort tot het eigendom van dezelfde onderneming als die van de productiekeuken met opslagruimte aan Julianaweg
141F in Volendam, welke ook te koop staat. Naar wens is het mogelijk om de cafetaria i.c.m. de productiekeuken over te nemen.
Klik hier voor meer informatie over de productiekeuken.

Details
 • Vraagprijs goodwill/inventaris cafetaria: € 195.000,-
• Vraagprijs goodwill/inventaris cafetaria én productiekeuken: € 345.000,-
• Huurprijs: € 2.653,- per maand excl. BTW
• Gedeeltelijke financiering van de cafetaria is bespreekbaar
• Overname: in overleg
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 108 m2

Details


Type Cafetaria
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging,  Eetcafé,  IJssalon,  Snackbar
Vraagprijs onderneming € 195.000,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 2.460,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 108 m2
Adres Saturnusstraat 28
Postcode 1131 NP
Plaats Volendam
Objectcode 1186
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Staat van inventaris Goed
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.