Hart voor horeca

Molenstraat 21

Schagen, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Sfeervol Grieks restaurant met ruim terras in het centrum van Schagen! (Gedeeltelijke financiering mogelijk)

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Sfeervol Grieks restaurant met ruim terras in het centrum van Schagen! Gedeeltelijke financiering is mogelijk.

Het restaurant
Het restaurant is sfeervol ingericht met Griekse details en is in 2019 grotendeels gerenoveerd. Het restaurant heeft aan twee zijdes een ingang. Aan de kant van de Nieuwe Laagzijde is een ruim terras met plaats voor ca. 40 personen. Binnen zijn tevens de tafels ruim opgezet en is er in huidige opstelling ruimte voor ca. 60 personen. Er zijn twee toiletten met voorportaal aanwezig, welke ook in 2019 volledig zijn vernieuwd. Het geheel heeft tevens vloerverwarming. Er is een bar met tapinstallatie aanwezig voor de bereiding van dranken. Achter de bar bevindt zich de bedrijfskeuken met spoelkeuken.

Locatie/ ligging
De zaak is gelegen in het centrum van Schagen, enerzijds met een ingang aan de Molenstraat en anderzijds met een ingang aan de Nieuwe Laagzijde, in het verlengde van de winkelstraat.In Schagen zijn er jaarlijks een groot aantal evenementen (ca. 16 dagen per jaar), tijdens deze evenementen heeft huidige exploitant een vergunning om buiten eten te verkopen. Parkeren in de directe nabijheid kan gratis op één van de nabij gelegen parkeerterreinen of in de straat (blauwe zone).

Bestemming
Op dit moment beschikt deze locatie over enkelbestemming Horeca, mogelijk t/m categorie 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

Openingstijden
Het restaurant is momenteel geopend van woensdag t/m maandag van 16:00-22:00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Schagen valt.

Details 
• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 40.000,-
• Gedeeltelijke financiering is mogelijk
• Huurprijs OG: € 2.485,- per maand vrij van BTW 
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 150m2, Terras: ca. 42m2 
• Overname: in overleg

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Grillroom,  Shoarmazaak
Vraagprijs onderneming € 40.000,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 2.485,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 150 m2
Adres Molenstraat 21
Postcode 1741 GJ
Plaats Schagen
Objectcode 1185
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.