Hart voor horeca

Verkocht

De Helderse Vallei 7

Den Helder, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: VERKOCHT Prachtig familie-restaurant, landelijk gelegen in de ‘Helderse Vallei’

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT: Prachtig familie-restaurant, landelijk gelegen in de ‘Helderse Vallei’

HET RESTAURANT
Bij binnenkomst via de dubbele deuren staat men direct in het midden van het prachtige restaurant. De zaak is ruim opgezet en sfeervol ingericht. De houten muren en de zichtbare balkconstructie geven een landelijk en algeheel ‘vakantie’ gevoel. Het restaurant wordt zowel ‘s zomers als in de winter zeer druk bezocht door o.a. passanten, toeristen, wandelaars en dagjesmensen. 

De inventaris is zo goed als nieuw en van uitstekende kwaliteit te noemen. De huidige ondernemer spant zich enorm in om het bedrijf tot in de puntjes een nette en verzorgde uitstraling te geven, en dat is duidelijk merkbaar.

Het zitgedeelte op de begane grond tezamen met de vide op de eerste verdieping hebben in huidige opstelling ca. 110 personen zitplaatsen, waarvan 70 op de begane grond en 40 op de 1e verdieping. De oppervlakte van het zitgedeelte van de begane grond is ca. 175 m2 en op de 1e verdieping ca. 75 m2.

In het restaurant staat de bar rechts gesitueerd met daarachter toegang tot de keuken. Verder is er op de begane grond een riante  speelruimte, toiletgroepen met invalidentoilet en een ruimte voor de garderobe. De afvalcontainers zijn ondergronds verwerkt. 

Op de eerste verdieping kijkt men vanaf het balkon -als zijnde een vide- uit over het restaurantgedeelte van de begane grond. Verder bevindt zich op de 1e verdieping een magazijn, de kleedkamer voor het personeel en een technische ruimte. Er is een spiltrap die direct naar de keuken op de begane grond uitkomt.

Aan de voor- en zijkant van de zaak is een riant terras, gelegen op het zuiden  welke ruimte biedt voor 110 personen. De totale oppervlakte van het terras is ca. 179 m2 en kan worden verwarmt met infrarode heaters. Vanaf het terras heeft men goed zicht op  de prachtige omgeving, de speeltuin en de kabelbaan.

LOCATIE / LIGGING
Het restaurant is gelegen op prachtige locatie in de kop van Noord-Holland in recreatiegebied ‘Mariëndal’. De omgeving is onderdeel van bosgebied ‘De Donkere Duinen’. Het bedrijf ligt op nabije afstand van een drukke verkeersroute richting het strand Huisduinen. In de directe omgeving bevinden zich o.a. een kinderboerderij, een buitentheater, een klimtoren, speeltuin en een bezoekerscentrum voor natuur en milieu.  Aan de achterzijde van het restaurant bevindt zich water en een grote steiger die dient  als opstapplaats voor de Kanoroute.

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk tot en met horecacategorie 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
5 dagen per week geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 22.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Den Helder valt.

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Beleggingspand
Status Verkocht
Adres De Helderse Vallei 7
Postcode 1783 DA
Plaats Den Helder
Objectcode 1178
Provincie Noord-Holland
Bouwjaar 2012
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Type horeca Beleggingspand, Restaurant
Bedrijfsvorm Besloten Vennootschap
Personeelsverplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Terrasvergunning Terras op eigen grond aanwezig
Staat van inventaris Uitstekend
Eigendomssituatie BOG Volledig eigendom
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.