Hart voor horeca

Verkocht

Laat 179

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: VERKOCHT Zeer nette cafetaria / friterie met franchise mogelijkheid in centrum Alkmaar.

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT bij Van Alkemare Horecamakelaardij:
Zeer nette cafetaria met franchise mogelijkheid. Het object is gelegen in het centrum van Alkmaar op een strategisch punt met veel traffic.
 
DE CAFETARIA / FRITERIE
De cafetaria is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1925 staand en gelegen aan de drukke winkelstraat in het centrum van Alkmaar. Bij binnenkomst bevindt men zich in het uitgiftegedeelte en aan de linkerzijde is de uitgiftebar. Rechts is het zitgedeelte waar ca. 6 tafels staan en ongeveer 15 tot 20 gasten kunnen plaatsnemen. Er zijn twee toiletten met voorportaal aanwezig. De oppervlakte van de beneden verdieping is in zijn totaliteit ca. 70 m2. De cafetaria bevat zeer nette en recent ingerichte inventaris. Het geheel is altijd goed onderhouden.
 
Op de eerste verdieping is er ruimte voor opslag en koeling. De ruimte bedraagt ca. 14 m2.  Aan de voorzijde is een ruim terras met ca. 30 zitplaatsen. Op het terras kijkt men uit over winkelstraat ‘De Laat’.
 
De cafetaria is te koop in combinatie met een franchise formule. Meer informatie op aanvraag!
 
LOCATIE / LIGGING
De onderneming is centraal gelegen in de druk bezochte winkelstraat ‘De Laat’ in Alkmaar. Dagelijks zijn er veel passanten in deze straat. Tevens is er een goede trein- en busverbinding. In de compacte historische binnenstad vind je talloze authentieke Alkmaarse winkeltjes. Alkmaar telt twee hoofdstraten in het centrum waar ‘De Laat’ er één van is. Ook buiten het stadscentrum zijn er diverse winkelgebieden te vinden.
 
BESTEMMING
De bestemming  op deze locatie is Gemengd (Horeca 4). Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk van horecacategorie 3. Het is toegestaan om alcohol te schenken, zoals momenteel aan gebeurd bij de huidige exploitatie. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.
 
OPENINGSTIJDEN
De onderneming is 7 dagen per week geopend van 11.00 tot 20.00 uur (op donderdag tot 21.00 uur). Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Alkmaar en winkeltijdenwet valt.
 
SAMENVATTING

 
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Snackbar
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging,  Friethuis
Status Verkocht
Adres Laat 179
Postcode 1811 EE
Plaats Alkmaar
Objectcode 1169
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Type horeca Afhaal/bezorging, Friethuis, Snackbar
Bedrijfsvorm Besloten Vennootschap
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Staat van inventaris Uitstekend
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.