Hart voor horeca

Verkocht

Arena Boulevard 54

Amsterdam, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Goedlopende Italiaanse lunchroom in de ‘Villa Arena Woonmall’

Verkocht

Omschrijving


Te koop: Goedlopende Italiaanse lunchroom in de ‘Villa Arena Woonmall’

HET RESTAURANT / DE LUNCHROOM

Dé ideale zaak voor overname door een startende ondernemer of een ervaren, kapitaalkrachtige ondernemer die deze zaak tot een concept kan uitrollen.

Bij binnenkomst van het winkelcentrum kijkt men direct op de onderneming waarbij de smaakvolle inrichting opvalt. In het zitgedeelte zijn er ca. 30 zitplaatsen in een gezellige opstelling. Gasten kunnen hier plaats nemen of aan de balie bestellen om mee te nemen. Naast heerlijke verse panini en maaltijdsalades kan men hier ook terecht voor ambachtelijk italiaans schepijs, koffie, groot- en kleingebak. Het gehele assortiment is vers, ambachtelijk en van hoogwaardige kwaliteit. De lunchroom doet tevens bezorging voor de grotere groepen en partijen in de nabije omgeving. Er is het afgelopen jaar veel geïnvesteerd in het bedrijf. Zo is er o.a. een nieuwe Rational SCC, een Pavoni koffiemachine, een vaatwasser van Rhima een Zummo sinaasappelmachine en een schepijsvitrine geplaatst.

LOCATIE / LIGGING

De lunchroom heeft door de gunstige ligging t.o.v. de Arenaboulevard een zeer diverse klantenkring. Klanten uit de zakelijke markt die doordeweeks dagelijks komen lunchen, de bezoekers/winkelend publiek van de “Woonmall Villa Arena”, toeristen en het evenementenpubliek (concerten, seminars en voetbalwedstrijden).

Deze luchroom is gelegen op ongeveer 100 meter afstand van de Arena Boulevard waar zich o.a. de Ziggo Dome, AFAS Live, Pathe Arena en de Johan Cruijff Arena bevinden. Het ArenaBoulevard gebied organiseert ongeveer 400 evenementen per jaar en trekt jaarlijks ruim 9 miljoen bezoekers. Gemiddeld zijn er 900.000 passanten per jaar in het winkelcentrum. De onderneming is direct voor de ingang van het winkelcentrum gelegen waardoor de traffic zeer hoog is.

BESTEMMING
Op dit moment beschikt de locatie over categorie enkelbestemming detailhandel. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
Momenteel is de onderneming 6 dagen per week geopend van dinsdag t/m zaterdag van 09:30 tot 17:30 uur (en donderdag tot 21:00 uur) en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur.  

SAMENVATTING 
• Vraagprijs goodwill/inventaris:
• Huurprijs per maand:
• Bedrijfsoppervlak: ca. 70 m2
• Overname: in overleg
• Brochure te downloaden via onze website: www.vanalkemare.nl

Klik op de onderstaande link voor de promotie video
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl
 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Lunchroom
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging,  IJssalon
Status Verkocht
Adres Arena Boulevard 54
Postcode 1101 DJ
Plaats Amsterdam
Objectcode 1151
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vergunningen Exploitatie vergunning
Personeelsverplichtingen In overleg
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Vetvangput Niet aanwezig
Staat van inventaris Uitstekend
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken


Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten 

Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt

Zoekprofielen aanmaken

Uw dossiers beheren

Direct aanmaken