Hart voor horeca

Amstelplein 30

Uithoorn, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Snackbar/cafetaria nabij winkelcentrum Amstelplein

Omschrijving


Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Cafetaria/snackbar gelegen op goede zichtlocatie bij het gezellige en drukke winkelcentrum “Amstelplein” in Uithoorn.

De onderneming 
Dit betreft een snackbar/cafetaria welke gevoerd wordt volgens de Kwalitaria franchise formule. De onderneming is ca. 85 m2 groot. In de huidige opstelling zijn er binnen ca. 18 zitplaatsen mogelijk. Op het terras buiten zijn nog eens 32 zitplaatsen mogelijk. Huidige exploitant doet tevens aan thuisbezorging van maaltijden en hij is in het bezit van drie bezorgscooters welke onderdeel zijn van de transactie. Er is een apart toilet met voorportaal aanwezig met daaraan grenzend een kleine opslagruimte. De keuken voorzien van allerlei apparatuur o.a. een koel- en vriescel is ca. 25 m2 groot dit is inclusief ca. 10 m2 magazijnruimte. Tevens is er in 2021 nog een nieuwe bakwand geplaatst.

Franchise
Kwalitaria staat voor bijzonder lekker producten, de juiste prijs-kwaliteit verhouding, voor ieder wat wils en verantwoord ondernemen. Kwalitaria is de meest innoverende formule in de branche. Verder kunt u als ondernemer ondersteuning krijgen bij het ondernemen denkt u bijvoorbeeld aan de inwerkperiode maar ook hulp bij de juiste marketing activiteiten.

Locatie/Ligging 
De snackbar is gelegen bij winkelcentrum ‘Amstelplein’ in Uithoorn. Dit winkelcentrum is uitstekend te bereiken, de bus stopt voor de deur. Het winkelcentrum is voorzien van een eigen parkeergarage waar ca. 400 auto’s gratis geparkeerd kunnen worden. Elke vrijdagavond is er koopavond. In dit winkelcentrum zitten o.a. gevestigd een Hema, Albert Heijn, Bruna, een slagerij, een bakker, een kaaswinkel etc.

Bestemming 
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen horecacategorie I en II. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden. De huidige bestemming is enkelbestemming Centrum – 2.

Openingstijden 
De onderneming is geopend van ma-vr van 12:00-22:30 uur en in het weekend van 12:00-21:30 uur. Koper mag diens openingstijden zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Uithoorn valt.

Samenvatting 
- Vraagprijs goodwill/inventaris: op aanvraag
- Huurprijs: 2.205,- per maand vrij van BTW
- Overname: in overleg 
- Bedrijfsoppervlakte: ca. 85 m2 


Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl.

Details


Type Snackbar
Alternatief gebruik
Cafetaria
Vraagprijs onderneming Op aanvraag
Huurprijs pand € 2.205,- p/mnd vrij van btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 85 m2
Adres Amstelplein 30
Postcode 1423 CN
Plaats Uithoorn
Objectcode 1143
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Type horeca Cafetaria, Snackbar, Snackbar
Vergunningen Exploitatie vergunning
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.