Hart voor horeca

Verkocht

Stationsplein 7

Amersfoort, Utrecht

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Lunchroom met franchiseformule bij centraal station Amersfoort.

Verkocht

Omschrijving


OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Lunchroom/broodjeszaak met franchiseformule bij centraal station van Amersfoort.
 
DE ONDERNEMING
Bij binnenkomst bevindt men zich in het nette zitgedeelte waar ca. 12 zitplaatsen aanwezig zijn. Er is een apart dames- en herentoilet met voorportaal. Achterin bevindt zich een trap naar beneden waar het tweede zitgedeelte is, hier is plek voor ca. 43 zitplaatsen.
 
De onderneming beschikt aan de voorzijde over een terras met 10 zitplaatsen
 
De zaak maakt deel uit van de internationaal bekende franchiseketen. Er wordt tevens gedaan aan bezorging, hiertoe is een aantal e-bikes en brommers beschikbaar.
 
Wilt u meeliften op het succes van een van de snelst groeiende franchise organisaties van de wereld? Met meer dan 50 jaar ervaring biedt dit franchise systeem een gedegen concept aan. Franchisenemers profiteren van de kennis, de processen en het netwerk binnen het systeem.
 
LOCATIE
De onderneming bevindt zich op het stationsplein van het centrale station van Amersfoort. Voor de zaak is een parkeerplaats voor fietsers en taxistandplaats. Gemiddeld reizen er ca 40.000 mensen per dag van of naar centraal station Amersfoort.
 
OPENINGSTIJDEN
Maandag tot en met vrijdag is de zaak van 09.30 tot 19.30 uur geopend. Zaterdag en zondag van 10.00 tot 19.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Amersfoort valt.
 
DETAILS
- Vraagprijs goodwill/inventaris: Op aanvraag
- Huurprijs: Op aanvraag
- Overname: in overleg
- Bedrijfsoppervlakte: ca. 120 m2
- Brochure te downloaden via onze website 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl
 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Lunchroom
Status Verkocht
Adres Stationsplein 7
Postcode 3818 LE
Plaats Amersfoort
Objectcode 1141
Provincie Utrecht
Aanvaarding In overleg
Bedrijfsvorm Besloten Vennootschap
Staat van inventaris Goed
Brouwerij verplichtingen Nee

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.