Hart voor horeca

Verkocht

Zuideinde 95

Oostzaan, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Goedlopende cafetaria in Oostzaan

Verkocht

Omschrijving


OMSCHRIJVING
VERKOCHT door Van Alkemare Horecamakelaardij: goedlopend cafetaria met zeer hoge omzet in Oostzaan.

DE ONDERNEMING
Deze gezellige cafetaria is zeer ruim opgezet en beschikt binnen over circa 40 zitplaatsen.  Alle benodigde apparatuur is reeds aanwezig voor het exploiteren van een cafetaria / lunchroom met bezorgservice, de inventaris is in goede staat. In 2010 is de gehele inrichting nog verbouwd naar de huidige stijl waar er elk jaar vernieuwingen zijn.

Het geheel beschikt over 2 aparte ruimten welke beiden geschikt zijn voor het eten op locatie, men kan tevens in beide ruimten plaatsnemen voor het afhalen van een bestelling. 

Aan de voorzijde is een ruim terras met ca. 30 zitplaatsen. Aan de achterzijde is een apart terras welke plaats biedt voor ca. 30 zitplaatsen.

De inpandige woning kan optioneel worden bijgehuurd en wordt momenteel onderverhuurd voor  € 700,- per maand. De bovenwoning beschikt over een eigen opgang, een woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer. Het is mogelijk voor koper om deze zelf te gaan bewonen op termijn.

Huidig eigenaar voert nu ca. 15 jaar met veel succes deze zaak (tevens tijdens Corona) en overweegt verschillende scenario's zoals verkoop, verbouwing en/of gedeeltelijke herontwikkeling om weer hernieuwde uitdaging te vinden in het ondernemerschap. Na 15 jaar, is hij simpelweg toe aan vernieuwing.

LOCATIE
De cafetaria ligt midden in het dorp aan een doorgaande weg. Gratis parkeren is mogelijk in de naastgelegen straat.

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen horeca categorie 1. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
De cafetaria is 7 dagen per week geopend, op maandag tot en met donderdag van 16.00 uur tot 20.00 uur en van vrijdag tot en met zondag van 14.00 uur tot 20.00 uur. De cafetaria is slechts 40 uur per week geopend! Alle feestdagen is de cafetaria geopend m.u.v. 1e en 2e kerstdag. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Zaanstreek valt. 

DETAILS
• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 449.500,-
• Vraagprijs onroerend goed: Koop OG is bespreekbaar
• Huurprijs bedrijfsruimte: € 3.995,- per maand excl. BTW
• (optioneel) Huurprijs woning: € 1.005,- vrij van btw per maand
• Overname: in overleg 
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 195 m2 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl
 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Cafetaria
Alternatief gebruik
Lunchroom,  Snackbar
Status Verkocht
Adres Zuideinde 95
Postcode 1511 GB
Plaats Oostzaan
Objectcode 1129
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.