Hart voor horeca

Verkocht

Scharlo 24

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: VERKOCHT Gerenommeerde cafetaria nabij centrum Alkmaar

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT Van Alkemare Horecamakelaardij: gerenommeerd cafetaria in drukke woonwijk nabij station Alkmaar Centraal met een extra aparte keuken op de eerste verdieping.

DE ONDERNEMING
De cafetaria is gevestigd in een doorlopende straat vlakbij het centrum van Alkmaar. De voorzijde heeft een frontbreedte van ca. 8 m met ruim opgezette deuren.

Bij binnenkomst bevindt men zich in het uitgiftegedeelte. Aan de linkerzijde is de uitgiftebar. Verder is er in het zitgedeelte ruimte voor ca. 12 personen, het uitgifte gedeelte is erg ruim opgezet waardoor er voldoende ruimte is om staand te eten. Er is een toilet aanwezig. De oppervlakte van het voorste gedeelte is ca. 130 m2. Op het terras is er ruimte voor ca. 4 personen.

Wanneer men doorloopt naar de achterkeuken waar tevens de koeling is geplaatst valt direct de lange hal op waaraan o.a. het kantoor is gevestigd. Het achter gedeelte heeft een oppervlakte van ca. 90 m2.

Helemaal achteraan is nog een ruime opslag met een oppervlakte van ca. 68 m2.

Wanneer men met de trap naar boven gaat is er een aparte keuken gevestigd met daarin alle apparatuur welke benodigd en uitermate geschikt zijn voor een volledig operationeel cateringbedrijf. De keuken heeft een oppervlakte van ca. 55 m2.
 
LOCATIE
De onderneming is gunstig gelegen aan een drukke doorlopende straat welke op de wandelroute ligt van het station naar centrum Alkmaar. De Alkmaarse ringweg ligt op 2 minuten rijden. 

BESTEMMING
De bestemming op deze locatie is Gemengd. Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk van horecacategorie 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
Maandag  gesloten, dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 22.00 uur , op zaterdag van 12.00 tot 19.30 uur, en op zondag van 12.30 tot 22.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Alkmaar valt.

DETAILS


• De handelsnaam behoort niet bij het verkochte
• Overname: in overleg 
• Bedrijfsoppervlakte: begane grond ca. 288 m2, keuken boven ca. 55 m2
• Brochure te downloaden via onze website

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl.
 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Cafetaria
Status Verkocht
Adres Scharlo 24
Postcode 1815CP
Plaats Alkmaar
Objectcode 1090
Provincie Noord-Holland
Vetvangput Aanwezig
Bedrijfsvorm Besloten Vennootschap
Vergunningen Exploitatie vergunning
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen In overleg
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.