Hart voor horeca

Verkocht

Dorpsstraat 42

Castricum, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Restaurant / lunchroom in centrum Castricum

Verkocht

Omschrijving


OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: restaurant / lunchroom met zonnig terras in het gezellige winkelhart in het centrum van Castricum. Gedeeltelijke financiering is bespreekbaar!

Locatie / Plaats / Regio:
Castricum is een dorp met ruim 35.500 inwoners gelegen aan de kust tussen Bakkum en Heemskerk, net onder Alkmaar.

Het restaurant bevindt zich in het centrum van Castricum op een kruispunt van 2 drukke winkel/horeca-straten. Het is gelegen aan het zogenoemde HorecaPlein omringd door meerdere horecazaken en winkels en goed te bereiken met zowel de fiets als de auto. Parkeren kan aan de straat, wat geheel blauwe zone is. Ook is er op +- 100 meter een overdekte parkeergarage, wat ook geheel blauwe zone is.

Ook is het NS station om de hoek en nog geen 3 minuten lopen.

Omgeving:
Castricum is een geliefde tussenstop voor veel fietsers en toeristen, aangezien het mooi gelegen ligt tussen de stranden van Wijk aan zee, Egmond aan zee en Bergen aan zee. Deze 3
strandplaatsen zijn erg populair onder zowel buitenlandse toeristen als Nederlandse toeristen.

Ook ligt in de nabije omgeving een tweetal grote campings, Camping Bakkum en Camping
Geversduin, die erg in trek zijn door Nederlandse toeristen. Veel mensen uit de grotere steden trekken massaal naar deze 2 campings in de vakanties en trekken ook naar het centrum van Castricum. Ook liggen er meerdere kleine (boeren)campings in de omgeving van Castricum.

Elke vrijdag is er ook aan de straat waarin het restaurant gevestigd is een markt. Deze wordt de hele dag druk bezorgd door zowel Castricummers als de toeristen in de vakantie periodes. Ook zijn er in de zomer meerdere braderieën en andere evenementen op het HorecaPlein, waaraan het restaurant gevestigd is.

Omschrijving Object:
Het restaurant, dat heel toepasselijk THUIS heet, is een sfeervol en gezellig horecabedrijf waar je de hele dag welkom bent. Thuis is open voor zowel koffie met gebak, lunch, diner en een borrel! Het is een gezellig, laagdrempelig horecabedrijf waar je heerlijk kunt zitten en uitzicht hebt over het hele horecaplein en een groot deel van de dorpsstraat.

Het restaurant bevindt zich in het centrum van Castricum op een kruispunt van 2 drukke winkel/horeca-straten. Het is gelegen aan het zogenoemde horecaplein omringd door meerdere horecazaken en winkels en goed te bereiken met zowel de fiets als de auto. Parkeren kan aan de straat, wat geheel blauwe zone is. Ook is er op +- 100 meter een overdekte parkeergarage, wat ook geheel blauwe zone is.

Het bedrijf is bij de start in 2016 geheel gerenoveerd door de eigenaar. Zie hiervoor ook de
inventarislijst. Een geheel nieuw opgebouwde keuken met alle nodige voorzieningen. Nieuwe
elektra, nieuwe vloer en nieuwe wanden zorgen ervoor dat alles weer netjes is en makkelijk
schoon te houden. De vloer is een “gietvloer” met anti-slip oppervlakte en bestaat uit 1 geheel
zonder naden. Ook zijn de toiletten grondig aangepakt en is er een professionele Airco
geïnstalleerd. Deze kan het hele restaurant zowel koel houden, ventileren en verwarmen! Net waar de situatie om vraagt.

Aan beide kanten van het pand is een terras. Een stukje overdekt onder de veranda met een grote bank voorzien van meerdere heaters om het op de koudere avonden te verwarmen. Aan de andere kant, aan een drukke winkelstraat, is een groter terras met een grote parasol. Hier is de gehele dag zon en zit je heerlijk op een punt met veel uitzicht.

Op dit moment is de zaak gespecialiseerd in burgers. Deze worden veel verkocht en staan bekend als de beste burgers uit de omgeving. Hiernaast biedt Thuis ook verschillende a la carte gerechten als biefstuk, kabeljauw, sliptong en een aantal vegetarische gerechten. Voor ieder dus wat wils! Met het mooie, in 2018 nieuw gekochte, espressoapparaat wordt er overdag veel koffie geschonken met huisgemaakt gebak.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Lunchroom
Status Verkocht
Adres Dorpsstraat 42
Postcode 1901 EL
Plaats Castricum
Objectcode 1064
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen In overleg
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.