Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Horecamakelaar worden? Neem contact met ons op!

Horecamakelaar worden? Neem contact met ons op! Gezocht: Onze nieuwe collega met hart voor horeca!
 
Wat we zoeken:

Bij Van Alkemare Horecamakelaardij zijn we op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken. Het gaat in principe om een fulltime baan, maar er kan ook parttime gestart worden wat later oploopt naar een fulltime dienstverband.

Heb jij al praktijkervaring in de bedrijfs- of woningmakelaardij maar ligt jouw hart bij horeca? Of heb jij zelf veel ervaring met ondernemerschap in de horeca en weet jij wat het is om een eigen horecazaak te runnen? Dan is deze functie mogelijk geschikt voor jou! Wij zoeken iemand die het leuk vindt om uiteindelijk volwaardig horecamakelaar te worden en bereid is daar tijd en energie in te steken.

Voor wie is deze vacature geschikt?

Wij zoeken een collega met HBO kennis- en werkniveau die affiniteit heeft met horeca en vastgoed. Het zou fijn zijn als je beschikt over een diploma basis theorie taxateur en als je er voor open staat om door te leren tot makelaar/taxateur bedrijfsonroerendgoed. Wij willen de juiste mensen een opleiding bieden als onderdeel van de loonafspraken. Voor deze vacature zijn mensen met een vastgoed, bedrijfseconomische, juridische en/of hoge hotelschool opleiding dus ook gekwalificeerd. Het allerbelangrijkste is jouw affiniteit met horeca en jouw ambitie om de beste horecamakelaar van Nederland te worden.

Je hebt plezier in het voeren van onderhandelingen en gesprekken, je bent creatief in oplossingen en je werkt rechtlijnig, duidelijk en transparant.

Je kunt je goed verplaatsen in de posities en belangen van anderen en weet vakkundig en professioneel partijen bij elkaar te brengen. 

Wat je allemaal kunt verwachten?

Je begint in de binnendienst en ondersteunt de makelaars in buitendienst. Je werkt zo zelfstandig mogelijk om zo de kneepjes van het vak te leren. Denk hierbij aan dossiers opstarten/afsluiten, horeca objecten opnemen en in de markt zetten, bezichtigingen begeleiden, contacten onderhouden met relaties en kandidaten, netwerken, marketing activiteiten uitvoeren, telefoondiensten draaien, ondersteunen bij onderhandelingen en zakelijke gesprekken, kantoorwerkzaamheden verrichten, etc.

Je zult regelmatig met onze makelaars meedraaien, door samen op pad te gaan. Je draait zodra je hier aan toe bent, zo snel mogelijk je eigen dossiers.

Wij bieden een resultaat gericht loonmodel waarbij iedereen bij ons op kantoor ervan mee profiteert als het goed gaat met Van Alkemare. Beloning naar inzet en resultaat! Zo werken wij ook voor onze opdrachtgevers.

Van Alkemare Horecamakelaardij is gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en taxatie van horecabedrijven en horecapanden in het werkgebied Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Een fris en modern kantoor, met een traditionele, persoonlijke en transparante werkwijze. We geven eerlijke en onderbouwde adviezen aan onze opdrachtgevers, zodat zij de juiste beslissingen kunnen maken.

Wij zijn een klein, hecht team met grote ambities. In oorsprong een familiebedrijf met nog steeds een familiare en open werksfeer. We bieden ons hele team veel flexibiliteit zolang we resultaat behalen en de kwaliteit van ons werk op het hoogste niveau houden.

Voel jij je aangesproken? Neem dan direct contact met ons op door jouw sollicitatiebrief met CV te mailen naar info@vanalkemare.nl!

Vriendelijke groet,

Het team van Van Alkemare

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.