Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Bedrijfsmakelaardij

Zoeken

Aanbod Selectie

Horecabedrijven
Bedrijfsonroerend goed

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter

Shall we ‘Meat Again’?

Shall we ‘Meat Again’?

Shall we ‘Meat Again’?

Begin maart hebben Theo en Ilja Rebergen de exploitatie van eethuis ‘De Plantage’ aan de Corantijn 1a in Zwaag verkocht. Onder de naam Lunchroom ‘Meat Again’ zullen Albert Kater en Linda verder gaan op deze locatie op bedrijventerrein Westfrisia. Theo en Ilja hebben restaurant ‘De Plantage’ 15 jaar geleid. Toen zij anderhalf jaar geleden op vakantie waren, kwamen zij samen tot de conclusie dat zij hun uren anders wilden gaan indelen. Het was mooi geweest. Daarom zochten zij contact met horecamakelaar Nick Zuurbier van Van Alkemare groep om de exploitatie van hun bedrijf te verkopen. Op de vraag hoe de verkoop verlopen is antwoordt Theo: “Ik geef het een 6+. Graag wil ik Nick persoonlijk nog wat feedback geven om zijn dienstverlening verder te verbeteren. Ik had vooraf de verwachting dat we meer ontzorgd zouden worden, maar ik moest op een aantal zaken zelf ‘de vinger aan de pols houden’ en actie ondernemen”.
Navraag bij Nick hierover leverde de volgende reactie op: “Ik ga Theo bellen en vragen wat hij precies bedoelt met “meer” ontzorgen. Ik merk verder dat ik inderdaad soms moeilijk te bereiken ben. Het is een punt waaraan wij werken om dat te verbeteren. De moderne bereikbaarheid biedt veel kansen, maar het is soms lastig om op iedereen direct te reageren. Ik krijg vele mailtjes, appjes, belletjes op kantoor en op mijn mobiel, terwijl ik ook tijd nodig heb om ‘ouderwets’ face-to-face met mensen in gesprek te gaan (bijvoorbeeld bij bezichtigingen). Dit blijft een lastig punt. Mensen willen tenslotte altijd het liefst de makelaar zelf spreken en niet een assistent of dergelijke. Maar goed, ik ben blij dat we deze feedback te horen krijgen, zodat wij ons hier inderdaad nog verder in kunnen verbeteren. Ik zal Theo even benaderen voor zijn rechtstreekse feedback, dan pakken we dit weer op.

”Theo heeft 20 jaar ervaring met kwaliteitszorg en gaat nu verder als technisch manager bij een bottlebedrijf. Ook zijn vrouw Ilja heeft de horeca gedag gezegd en werkt nu naar tevredenheid bij een elektronica bedrijf. Op deze manier hebben zij meer tijd voor elkaar, vrienden en familie.

Sandra Helderman is als verhuurder van het pand tevreden met de gang van zaken. “Nick heeft alles goed geregeld,” geeft zij aan. “Ik heb er eigenlijk geen omkijken naar gehad. De overdracht van het huurcontract is prima verlopen.”

Albert en Linda zijn direct na het zetten van de handtekeningen volop aan het werk gegaan. “We hebben nog koffie gedronken met de vorige eigenaren en zijn daarna meteen open gegaan.” Een openingsactie hebben zij bewust nog niet gedaan. “We willen eerst de lunchroom opknappen en naar onze smaak inrichten. Pas daarna gaan wij inzetten op het vergroten van onze naamsbekendheid en het werven van nieuwe klanten.” Hun opgebouwde expertise vanuit vorige werkzaamheden op het gebied van vlees en brood voegen Albert en Linda samen in de vorm van lunchroom ‘Meat Again’. “Ja , ik zou anderen Nick Zuurbier zeker aanraden als horecamakelaar. Wij vonden het een fijne samenwerking . Nick heeft veel verstand van zaken en heeft passende antwoorden gegeven op onze vragen. Soms was hij telefonisch moeilijk te bereiken, dat zou nog beter kunnen, maar verder zijn wij tevreden.”

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!  



 

« Terug

Spotlight

  • Horeca in Schagen
    Plaats: Schagen
    Status: Te Koop
    Vraagprijs: € 7.500,-
    Meer info
  • Horeca in Wervershoof
    Plaats: Wervershoof
    Status: Te Koop
    Meer info
  • Horeca in Heemskerk
    Te koop grill restaurant met bezorging in Heemskerk
    Plaats: Heemskerk
    Status: Te Koop
    Vraagprijs: € 79.500,-
    Meer info
  • Horeca in Haarlem
    Plaats: Haarlem
    Status: Te Koop
    Vraagprijs: € 40.000,-
    Meer info
  • Horeca in Hoorn
    Pizzeria/restaurant centrum Hoorn
    Plaats: Hoorn
    Status: Te Koop
    Meer info
  • Horeca in Heerhugowaard
    Italiaans restaurant aan water Heerhugowaard
    Plaats: Heerhugowaard
    Status: Te Koop
    Vraagprijs: € 225.000,-
    Meer info
  • Horeca in Heiloo
    Grandcafé/restaurant omgeving Alkmaar
    Plaats: Heiloo
    Status: Te Koop
    Vraagprijs: € 149.500,-
    Meer info
  • Horeca in Enkhuizen
    Bistro-Cafetaria in Enkhuizen
    Plaats: Enkhuizen
    Status: Te Koop
    Vraagprijs: € 159.500,-
    Meer info
  • Horeca in Amsterdam
    Instapklare Foodbar en Cocktailbar in centrum Amsterdam
    Plaats: Amsterdam
    Status: Te Koop
    Vraagprijs: € 50.000,-
    Meer info
  • Horeca in Van Ewijcksluis
    Restaurant in de haven van Van Ewijcksluis
    Plaats: Van Ewijcksluis
    Status: Te Koop
    Vraagprijs: € 79.500,-
    Meer info
  • Horeca in Alkmaar
    Plaats: Alkmaar
    Status: Te Koop
    Vraagprijs: € 39.500,-
    Meer info
  • Horeca in Heiloo
    Pizzeria (afhaal/bezorging) centrum Heiloo
    Plaats: Heiloo
    Status: Te Koop
    Vraagprijs: € 110.000,-
    Meer info
  • BOG in Beverwijk
    Plaats: Beverwijk
    Status: Te Koop
    Vraagprijs: € 425.000,-
    Meer info
  • Horeca in Amsterdam
    Plaats: Amsterdam
    Status: Te Koop
    Vraagprijs: € 49.500,-
    Meer info
  • Horeca in Medemblik
    Plaats: Medemblik
    Status: Te Koop
    Vraagprijs: € 89.500,-
    Meer info
  • Horeca in Amsterdam
    Restaurant/cafetaria op goede locatie in Amsterdam Oost
    Plaats: Amsterdam
    Status: Te koop / te huur
    Vraagprijs: € 160.000,-
    Meer info
  • Horeca in Limmen
    Plaats: Limmen
    Status: Te Koop
    Vraagprijs: € 39.500,-
    Meer info
  • BOG in Egmond aan den Hoef
    Horecapand (om te zetten naar woning) Egmond a/d Hoef
    Plaats: Egmond aan den Hoef
    Status: Te Koop
    Vraagprijs: € 399.000,-
    Meer info
  • Horeca in Hoorn
    Succesvol restaurant in het centrum van Hoorn
    Plaats: Hoorn
    Status: Te Koop
    Meer info
  • Horeca in Schoorl
    Plaats: Schoorl
    Status: Te Koop
    Vraagprijs: € 197.500,-
    Meer info
  • BOG in Hem
    Woning met bedrijfsgedeelte in het West-Friese Hem met een grondperceel van ca. 960 vierkante meter!
    Plaats: Hem
    Status: Te Koop
    Vraagprijs: € 270.000,-
    Meer info
  • BOG in Haarlem
    Ca. 193 m2 casco horecaruimte in Haarlem
    Plaats: Haarlem
    Status: Te Huur
    Huurprijs: € 4.000,-
    Meer info
  • BOG in Den Helder
    Horecapand met bovenwoning in centrum van Den Helder
    Plaats: Den Helder
    Status: Te Koop
    Vraagprijs: € 395.000,-
    Meer info
  • Horeca in Van Ewijcksluis
    Nu in prijs verlaagd! Hotel - restaurant in de haven van Van Ewijcksluis
    Plaats: Van Ewijcksluis
    Status: Te Koop
    Vraagprijs: € 109.500,-
    Meer info
  • Horeca in Tuitjenhorn
    Plaats: Tuitjenhorn
    Status: Te Koop
    Vraagprijs: € 98.000,-
    Meer info

Mailservice

Meld u aan en ontvang voortaan al het nieuwe aanbod per mail!

Contact

Van Alkemare Makelaardij
De Mossel 1
1723 HZ Noord Scharwoude
Tel
: 0226-343220
Fax: 0226-317880
Email: info@vanalkemare.nl

Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.