Hart voor horeca

Berger's Eten en Drinken wordt Brutaal!

Vanaf februari opent het nieuwe restaurant Brutaal op de plek waar voorheen Berger's Eten & Drinken was gevestigd, Dorpsstraat 35b in Castricum. Alweer een geslaagde transactie voor Van Alkemare Makelaardij. 

Kjeltt van der Laan is de nieuwe eigenaar van dit pand en is heel tevreden over het verloop van de transactie: “Het was heel prettig zaken doen met Nick Zuurbier. Een leuke enthousiaste vent die goed wist te vertellen over het pand. Ik kon duidelijk merken dat hij echt hart heeft voor de horeca, dat was heel prettig”. 

Kjeltt was toe aan de stap om voor zichzelf te beginnen na jaren in diverse restaurants te hebben gewerkt. Restaurant Brutaal krijgt een kleine compacte kaart met duurzame, seizoensgebonden producten. Een mix tussen Franse klassiekers en modern streetfood. “Restaurant Brutaal brengt de stad naar Castricum!” aldus een enthousiaste Kjeltt.

Kim Berger heeft als verkopende partij de transactie ook als prettig ervaren: “Het is toch een grote stap om afscheid te nemen van ons restaurant. Uiteraard hebben we er lang over nagedacht, maar na 13 jaar vonden we het mooi geweest en is het tijd voor iets nieuws. We hadden van een collega positieve berichten gehoord over Van Alkemare Makelaardij en hen in de arm genomen bij de verkoop van ons pand. Het contact met Van Alkemare Makelaardij was prima, de communicatie goed en de verkoop was sneller rond dan verwacht. Al met al een heel positieve ervaring”.

Restaurant Brutaal opent in februari de deuren en is, behalve op dinsdag, alle dagen geopend voor een heerlijke lunch of diner.

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!

Het interview en dit artikel is het werk van Mariëlle Dekker van de Taaltraiteur, zie ook www.taaltraiteur.nl.
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Verkocht: Bistro de Buren in Alkmaar!

Een bericht met een extra persoonlijke noot. Begin januari hebben wij weer een gedenkwaardige...

Cafetaria Zuid in Purmerend verkocht door Van Alkemare Horecamakelaardij!

Rongwei Zhu is sinds kort de trotse nieuwe eigenaar van Cafetaria Zuid in Purmerend....

Teesti Heiloo is restaurant ‘Rails’ geworden

Teesti Heiloo is restaurant ‘Rails’ geworden. Donderdag 22 november opende luxe restaurant...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.